2777
2789
عنوان

بیایید از چیزهایی که تا حالا تو کوچه و خیابون پیدا کردید بگید. 🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 2173 بازدید | 72 پست
ی گوشواره پیدا کردم خیلی خوشال از سرکوچمون ک چقدم شبیه مال مامانمه رفتم خونه دیدم مامانم ناراحته گفت ...

وای خدا😂😂😂

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)
بله کا  درستی میکنین👍🙂 اون کاربر الان میاد میخورتت میگه به من گفتی دزد🤣🤣🤣🤣

آره دیدم😑😑😑😂😂😂😂😂

منم شنیدم میگن حتی اگه وسط راه بود نباید دست زد و گوشه کنار گذاشت 

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا سعادت آباد، نه سعدآباد بعدم چیش عجیبه؟ ماشین تو کاخ نمیره؟🤣 شوهرم کار میکرد اونجا بازم بگم ...

ولش كن باو انگار نكير منكره شب اول قبره اومده فقط گير ميده و امر ب معروف ميكنه مچ ميگيره

نه نگفتید ولی از اون اول دارید میگید برندارید و ... انگار ما برمیداریم برای خودمون یه بار گفتید م ...

نه عزیزم ، ایشون اصلا قصدشون توهین نبود ، از پست هاشون کاملا مشخصه ، اما چون این موضوعات اهمیت زیادی دارن باید با تاکید بیشتری گفته بشه تا همه بدونن

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋

ی بار دخترمو تو قبر مرتضی پاشایی گم کرده بودم چهارسالش بود من و همه خانواده از این ور و بالا و پایین همه جا رو گشتیم پیدانکردیم دیگه بعد یکی دوساعت ناامید گفتیم بریم خونه ولی من هنوز بیقرار و در حال دو از این ور ب اون ور کلی نذر و دعا اخرش تو ی شلوغی دستش تو دست پلیس بود انقدر خوشحال شدم ولی دخترم خیلی ریلکس حتی گریه هم نکرده بود 

💙ماشاءالله لا حول ولاقوت الا بالله العلی العظیم💙 به دعاتون خیلی محتاجم💙

دبیرستانی بودیم یه پنج تومنی پیدا کردیم برا خودمون شارژ هزاری گرفتیم😂😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 

چندین بار جوشی موبایل تو‌ماشین حا مونده ک پس دادیم ی بارم ی لنگه گوشواره بچگونه پیدا کردم نزدیک در ی اموزشگاه اگهی زدم رو درهمونحا فرداش صاحبش پیدا شد ولی کیف پول خودم تو مطب دکتر افتاد از کیفم‌هیچکس پسش نداد کلی پول نقد توش بود چون دکتره وجه نقد میگرفت 

ولش كن باو انگار نكير منكره شب اول قبره اومده فقط گير ميده و امر ب معروف ميكنه مچ ميگيره

من مچ چیو بگیرم اخه دوست عزیز😑

خودشون تو کپشن نوشتن دادن به خواهر صاحب گوشی و پس دادن!

من خودم قبلا ندونسته برمیداشتم میزاشتم کنار.ولی فهمیدم که کارم اشتباهه

گفتم اینو بگم شاید کسی واقعا مثل خودم باشه و ندونسته اینکارو انجام بده.