2777
2789
عنوان

بیایید از چیزهایی که تا حالا تو کوچه و خیابون پیدا کردید بگید. 🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 2173 بازدید | 72 پست

دستبند و پلاک که تحویل صاحبش داده شد یه بارم بچه بودم تو رودخونه روستامون پلاک و زنجیر پیدا کردم دوباره همون جا بازی بازی گمش کردم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها یادم رفت هفته ی پبش دم بیمارستان ی گوشی پیدا کردم دیدم از جیب  ی اقایی معلوم بود خیلی زجرکشیده زحمت کشیده اس افتاد رو چمنا و متوجه نشد اینقد دویدم دنبالش وصداش کردم تا بلاخره شنید گوشیو دادمش خیلی تشکر کرد بنده خدا

تومردباش گریه ننداز...نمیخواد مرد باشیو گریه نکنی  
من مچ چیو بگیرم اخه دوست عزیز😑 خودشون تو کپشن نوشتن دادن به خواهر صاحب گوشی و پس دادن! من خودم قب ...

ناراحت نباش متوجه منظورت شدیم

می دونم از سر خیر خواهی می گی،نیتت خیره،

منم چیزی پیدا کنم دست نمی زنم.

تراولی روبروی باجه نگهبانی بیمارستان دولتی پیدا کردم،بیمارستانی که معمولا خانواده های ضعیف بستری میشن. چه اشتباهی کردم دادم نگهبانی. کلی تشکر کرد گذاشت جیبش. دزده بی همه چیز😔 توی باجه بود و درب باجش قفل. مال اون نبود.

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀