2777
2789
عنوان

بیایید از چیزهایی که تا حالا تو کوچه و خیابون پیدا کردید بگید. 🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 2173 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی گوشواره پیدا کردم خیلی خوشال از سرکوچمون ک چقدم شبیه مال مامانمه رفتم خونه دیدم مامانم ناراحته گفت ...

وای ادم دلش میخواد سرشو بکوبه دیوار با این کارای مامانا همچین بلایی سر منم اومده 

السلام علیک یا بقیه الله فی ارضه
یه گوشی سونی بود ک قفل بود صاحبشو پیدا کنیم‌بردیم‌تحویل پاسگاه محل دادیم ک انشاالله اونا تحویل داده ...

بخاطر همینه میگم دست نزنید

شاید صاحبش ه

چند دقیقه بعد شما برگشته و اگه شما برنداشته بودین پیداش میکرد.

ولی اینطوری اگه به دستش نرسیده باشه به گردن شماست متاسفانه

وای ادم دلش میخواد سرشو بکوبه دیوار با این کارای مامانا همچین بلایی سر منم اومده 

بخدا فک میکرد من برداشتم میگفتم اگه من برداشتم خوب چرا بهتون دادم میگفت نمیدونم لابد وجدانت نذاشته برداری کلا تا چندماه درگیربودیما

اگه صاحبش رو پیدا کنن مشکلی نداره

خب بله.

باید حتما صاحبش پیدا بشه و به دستش برسونن

اگه برداشتن باید اول تحقیق کنن و بگردن پیدا کنن.اگه پیدا نشد باید اگهی بزنن به دیوار.باز اگه پیدا نشد صاحبش باید تا یکسال هی بگردن و اگه پیدا نشد اخر سر بفروشن و بدن به فقیر و نیازمند.

پس چه بهتر که اصلا دست نزنیم

خب بله. باید حتما صاحبش پیدا بشه و به دستش برسونن اگه برداشتن باید اول تحقیق کنن و بگردن پیدا کنن. ...

بله خب اما یه چیزایی مثل گوشی و اینا راحت میشه صاحبش رو پیدا کرد

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
بخاطر همینه میگم دست نزنید شاید صاحبش ه چند دقیقه بعد شما برگشته و اگه شما برنداشته بودین پیداش می ...

کنار بلوارافتاده بودهمراه چنتا کارت ومشخص بود از جایی پرت شده بوده و اگهی هم همون محل زدیم صددرصد اگ اون نفر اونجا میومد میدید وقتی بعد چندروز کسی سراغش نیومد بردیم تحویل دادیم