2777
2789
عنوان

ظهور منجی ❤

238 بازدید | 18 پست

خواهشن اگه اعتقادی به تاپیک ها ندارید نیاید که تاپیک بترکه ..فقط دورهم میخوایم بیشتر درمورد ظهور بدونیم ..

من آرزومه تودوران اخرالزمان باشم اگه هم نباشم حداقل دوست دارم یار امام زمان باشم 

😢😢😔

حالا برام سواله سفیان کی هست چطوری میاد ازکجا میاد تحقیق کردم ویه کتابی خوندم راستش ترسیدم از وقایع اون دورانی که شاید نزدیکه ..ولی ازهمع مهمتر بیایم ازخودمون شروع کنیم خودمون به امام زمان نزدیک کنیم بیشتربشناسیمش شاید اینجوری روز ظهور ونزدیکتر کنیم .. ولی کنجکاوی من خیلی زیاده هرچند دوران سختیه خیلی سختر از الان میشه خدا به همه رحم کنه .انشالله خودمون به خودمون رحم کنیم ..لطفا بدون بی احترامی حرف بزنیم مرسی ازشما ..❤💚💚🌹🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من شنیدم روزی ظهور میکنن که عالم رو ناامیدی و غم میگیره و آدم هر روز آرزوی مرگ میکنه

نزدیکیم بهش نه؟ همه جا جنگ و خونریزی و حق کشی

آدمای توخالی و بی مغز همه کاره شدن، خوبا هیچ کاره

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
باز مثل تاپیک قبلی که ترکید یه عده میان برای عقده گشایی :/

عزیزم اونایی که بی احترامی میکنن هنوز ظهور ودرک نکردن .با بی احترامی به بقیه فقط خودشون وراحت میکنن

در مورد سفیانی میبینی که هر روز یه گروهک تروریستی جدید میشکفه. آخریش همین داعش سفیانی هم یکی مقل ای ...

اره یه جورایی همه دارن خودشون وصل میکنن به اسم سفیانی ولی کتاب ظهور وبخونید متوجه واقعیت میشید

فکرنکنم حتی میگن ازداعشم بدترن .وهنوز خودشون وبه کسی نشون ندادن 

ببین من در حوزه رشته خودم که عمرانه نظر میدم 

همون طور که میدونی یکی از نشانه هایی که شاید اتفاق بیفته زلزله تهران هست که همه چیو داغون میکنه حالا اینو بذاریم کنار 

چند سال پیش بچه هامون میخواستن مقاله ارائه بدن و نیاز داشتن درصد و دوره بازگشت زلزله تهران رو دربیارن، بعد تحقیقات اونا متوجه شدن احتمال زلزله تهران بالای ۷۴درصده و اگه هم بیاد مثل این میمونه شما اینور و اونور سفره بگیری و بتکونی یعنی نمونش به این حد زیاده که اکثر مردم میمیرن 

حالا دیگه خودت با توجه به نشانه های ظهور و اعداد این مقاله خودت متوجه شو منظورم چیه

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

لایک لطفا

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
سفیانی یه گروهی هستن به ایران حمله میکنن ودرگیر میشن و اونها الان در حال اماده شدن و اموزش هستن البت ...

اینو نمیدونم ولی تا اونجایی که اطلاع دارم به ایران حمله نمیکنن ولی ایران درعراق باسفیانی میجنگه وانشالله شکستش میده که اون روز .روز ظهوره