2777
2789
عنوان

باز بودن دهانه رحم و سركلاژ

8238 بازدید | 38 پست

من تو انومالي دهانه رحمم باز بود سركلاژ كردم كسي ميدونه كه ايا اونكه بازه رو ميدوزن يا چيز ديگه رو؟يعني الان اون دهانه كه باز شده بسته شده ؟هنوز سونو نرفتم بعد سركلاژ استرس دارم ادانم استراحت مطلقم

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنه،تیرم به خطا میرود اما به هدر نه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرايطتت قبل و بعد سركلاژ چطور بود؟

منم انومالی فهمیدم دهانه رحمم کوتاهه و سرکلاژ شدم...وقتی سرکلاژ میشی اون دهانه ی بازو نمیدوزن .سرکلاژ چنو درصد فقط تاثیر داره ک بچه سقط نشه ..توباید خیلی رعابت کنی

منم دهانه رحمم ۴ میل باز شده ولی چون بعد از ۱۴ هفتگی باز شده دیگه سرکلاژ نمیکنن

استراحت داده بهم ن استراحت مطلق

آمپول پروژسترون هم داد بر جلوگیری از زایمان زودرس

تیکر تولد یکسالگی شاه پسرم تاج سرم😍😍😘😘
منم دهانه رحمم ۴ میل باز شده ولی چون بعد از ۱۴ هفتگی باز شده دیگه سرکلاژ نمیکنن استراحت داده بهم ن ...

الان چتد هفته ای؟؟؟ من ک ۲۰هفته سرکلاژ شدم!!!!!البته با تعهد خودم و شوهرم

منم دهانه رحمم ۴ میل باز شده ولی چون بعد از ۱۴ هفتگی باز شده دیگه سرکلاژ نمیکنن استراحت داده بهم ن ...

مال من تو ١٩هفته ٧ميل باز بودمه همون موقع سركلاژ شدم شياف و امپولم ميزنم و استراحت مطلقم

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنه،تیرم به خطا میرود اما به هدر نه...