2777
2789
عنوان

باز بودن دهانه رحم و سركلاژ

| مشاهده متن کامل بحث + 8238 بازدید | 38 پست
خب شما استراحت مطلقی من همه کارامو خودم میکنم تازه اگه هم استراحت مطلق باشم باز کسی نیست ازم نگهدا ...

سلام خوبي؟تو يه تاپيكي با هم صحبت كرديم منم دهانه رحمم بازه ميشه با هم در ارتباط باشيم؟
رفتي سونو اوضاعت چجوري بود؟امكانش هست اين دهانه بسته بشه؟

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنه،تیرم به خطا میرود اما به هدر نه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبي؟تو يه تاپيكي با هم صحبت كرديم منم دهانه رحمم بازه ميشه با هم در ارتباط باشيم؟ رفتي سونو او ...

سلام ممنون عزیزم تو خوبی

آره دوباره رفتم سونو ولی چون وضعیت بچه سفالیک بود گفت نمیشه اندازه گیری کرد ک چقدر باز شده

و اینکه نمیدونم راهی هست برا اینکه بسته بشه یا ن

ب من آمپول پروژسترون داد بزنم گفت هفته ای یدونه بزنم تا ۳۶ هفتگی

بعد آمپول تشکیل ریه رو هم دارم میزنم ک اگه خدای نکرده ی وقت بچم زود بدنیا اومد دیگه تو دستگاه نمونه

بعدم اینکه استراحت میکنم دیگه همین

تیکر تولد یکسالگی شاه پسرم تاج سرم😍😍😘😘
ميشه درخواستدوستيمو قبول كني؟

قبول کردم عزیزم

تو طول بارداری هم طول سیروکس خیلی مهمه

برا من اوایل ۳۲ میل بود الان شده ۲۸ میل کمتر از ۲۵میل نباید باشه اگه باشه باید استراحت مطلق باشی

بهترین طول سیروکس ۵۰ هستش

واینکه هرچی ب زایمان نزدیک بشی طول سیروکس کم میشه

سعی کن از توالت فرنگی و کمربند بارداری استفاده کنی

تیکر تولد یکسالگی شاه پسرم تاج سرم😍😍😘😘

وقتی دهانه رحم باز بشه با اون قسمت باز شده کاری ندارند و قسمت بسته را فقط میدوزن و قسمت باز شده یا سرویکس کوتاه شده ب هیچ وجه بسته و بلند نمیشه سرکلاژ و دارو فقط مراقبت از قسمت های باقی مانده است 

ولی بچه دومو دیگه سرکلاژ نکردم نگران نباش

عزیزم توروخدا جوابمو بده..چرا بچه اولت رو سرکلاژ کردی ولی بچه دوم‌ رو نکردی؟ من بچه اولمو سرکلاژ کردم ولی کیسه آبم پاره شد و بچه نموند..برای بارداری بعدی خیلی میترسم سرکلاژ کنم و نمیخوام‌انجام بدم ..چه خاکی تو سرم بریزم هر راهی میرم به بن بست میخورم

عزیزم توروخدا جوابمو بده..چرا بچه اولت رو سرکلاژ کردی ولی بچه دوم‌ رو نکردی؟ من بچه اولمو سرکلاژ کرد ...

سلام ببخشید شما چند هفته سرکلاژ کرده بودین؟ چه مدت بعد سرکلاژ کیسه آبتون پاره شد؟. یعنی بخاطر سرکلاژ شدن کیسه آب پاره شده بود؟

سلام ببخشید شما چند هفته سرکلاژ کرده بودین؟ چه مدت بعد سرکلاژ کیسه آبتون پاره شد؟. یعنی بخاطر سرکلاژ ...

سلام عزیزم ۱۷ یا ۱۸ هقته بودم سرکلاژ کردم تقریبا ۱۰ روز بعدش نشتی داشت دلیلشو نمیدونم چرا پاره شد