2777
2789

یکی از دوستام نمایندگی فروش مواد ارایشی و بهداشتی داره، بعد من یه سرم مو ازش خریدم چند وقت پیش، 

چند روز پیش تبلیغ یه شامپو گذاشته بود، همینجوری درموردش ازش سوال پرسیدم گفتم اگه خواستم بهت اطلاع میدم... الان شرایطشو ندارم بخوام ازش بخرم بهم پی ام داده که شامپو اومده اگه میخوای برات بردارم

چه جوابی بدم بهش بنظرتون که محترمانه باشه و فکر نکنه من بخاطر پولش هستم....؟؟؟ راهنمایی کنید لددددفا سریعه

الهی زندگیتون سرشار از انرژی مثبت و آرامش و شادی باشه و انقدر غرق در خوشبختی بشین که هیچ راه نجاتی نداشته باشین😍🌿 حال دلتون خوش و سرتون سلامت💕💕

۵تاایت الکرسی به نیت سلامتی بچه های گلتون پدرمادرتون میخونم🙏

فقط خواهش میکنم میکنم گزارش بزنیداین تاپیکم بترکه اشناتوسایت پیدام کرده تواهش میکنم زدید لایک کنید بخونم براتون خواهش میکنم 🙏

بااجازه استارترعزیزالبته

.

.

.https://www.ninisite.com/discussion/topic/5234277/اگه-یه-پسربازن-بیوه-بچه-دارازدواج-کنه?postId=160024366

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.