2777
2789
عنوان

توی رودربایستی گیر کردم... چه جوابی بدم بنظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو ای وای عزیزم منخریدم شامپو کاش زودتر میگفتی

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بگو فعلا چند تا دارم باید استفاده کنم تا تاریخ مصرفشون نگذره. تموم شدن خبر می دم.

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.

بگو شوهرجونم ی عالم مواد آرایشی و بهداشتی خریده دوتا شامپو فلان زنونه مردونه گرفته گفته می خوام سوگلیمو خوش حال کنم ست کنیم باهم

ی همچین چیزی

باور هم نکنه نمی تونه که به زور برات حرف دربیاره بگه نه

اگه جایی بود ک شبیه تو داشت دلم یک دونه عین تو می خرید ❤بابا❤ . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . می شه واسه بابام فاتحه و صلوات بفرستین ؟ ان شاالله ثوابش ب عزیزای آسمونیتون برسه . ممنونم 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . یا جوادالائمه ادرکنی

اصلا هم مهم نیست باور نکنه بگو حالاحالاها شارژیم از این نظر

اگه جایی بود ک شبیه تو داشت دلم یک دونه عین تو می خرید ❤بابا❤ . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . می شه واسه بابام فاتحه و صلوات بفرستین ؟ ان شاالله ثوابش ب عزیزای آسمونیتون برسه . ممنونم 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . یا جوادالائمه ادرکنی

ن عزیزم لازمش ندارم 

✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت می‌نامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎⁦❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼

یا بگو شوهرم عاشق موهامه اجازه نمی ده هر شامپویی رو تست کنم می گه همون که خودم برات می خرم ازش مطمئنم ریزش مو نمی گیری

یا بگو شوهرم عاشق موهامه اجازه نمی ده هر شامپویی رو تست کنم می گه همون که خودم برات می خرم ازش مطمئن ...

اینجوری دیگه هیچ وقت نمی گه اگه اون تموم شده بیا بگیر