یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چه ربطی داره ...من همیشه استفاده میکنم...الانم باردارم استفاده میکنم همچین چیزیم نبوده...اون داخله این برای پوسته ....
دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد. اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
فک نکنم ربط داشته باشه اما کلا واجبی افتضاحه سعی کن از چیز دیگه استفاده کنی خصوصا برای بیکینی
چرا افتضاحه ....خیلیم خوبه ....پوست رو هم نرم وسفید میکنه...بقیه چیزا تیره میکنه
دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد. اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
نه بابا اصلا بره هم موقع شستشو میاد بیرون ...اونجا یه جوریه که هیچی نگه نمیداره داخل زودی پس میزنه ...درضم بره داخل میسوزونه وخارش میگیره متوجه میشی....اون تو لوله هس چطور بره تو آخه همون خروجی هس می مونه داخل نمیره ....مگه اینکه یکی بزور بکنه تو 😄