2777
2789

میخوام برم یاد بگیرم کدومش واسه شروع بهتره و درامدش بیشتره و یاد گرفتنش راحت تره 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كاشت ناخن خوبه ولي خيلي زمان ميبره تا حرفه اي بشي خيلي دوره بايد ببيني و خيلي هم بايد كار كني تا دستت روون بشه

ولي تتو فك كنم يادگيريش بهتر باشه اگر مدل ابرو رو قشنگ طراحي كني

يا براي تتو روي بدن بايد حوصله داشته باشي كه كارت ظرافت داشته باشه

ناخن کار که تا دلت بخواد زیاد شده

تاتو کار هم زیاده 

به نظرت برم کاشت ناخن بعد برم با یه آرایشگاه صحبت کنم که پیششون کار کنم کارم میگیره 

بنظرم ناخن چون خواهانش زیادتره

🖤صاحب اصلی این اکانت فوت شده است🖤اکانت خواهرم بوده با خط هممون اینجا کاربری درست کرده بود.خط دیگه ای نیست که من کاربری برای خودم درست کنم . الانم فوت شده منم گاهی وقتایی که مجبور باشم و سوال داشته باشم با این اکانت میام چون اینو با خط من درست کرده لطفا دیگه سوال نکنید ، ممنونم🙏🏻

خیلی دلم میخواد ناخن کار شم میدونم استعدادشم دارم ولی وسیلش گرونه،برمم یاد بگیرم هزینه میخواد،ک پول هیچکدونو ندارم😟

لطفا،لطفاواسه سلامتی دوتا بچه هام و خودم و خانوادم صلوات بفرستید💜
قطعا تتو میدونی توی تتو جای پیشرفتم داری میتونی کارتو ارتقا بدی و همینطور درآمدتم ببشتر میشه ولی نا ...

میدونی تتو ریسکش زیاده بعدم با خون و این چیزا در ارتباطه به نظرم ناخن تمیزتره کارش

بنظرم ناخن چون خواهانش زیادتره

اره امروز رفتم یه فروشگاه موادغذایی تمام دخترایی که اونجا کار میکردن همه کاشت ناخن داشتن 

خیلی دلم میخواد ناخن کار شم میدونم استعدادشم دارم ولی وسیلش گرونه،برمم یاد بگیرم هزینه میخواد،ک پول ...

فک کنم کلا دوتومن بشه هزینه هاش اینجوری که من شنیدم اگه اشتباه نکنم 

میدونی تتو ریسکش زیاده بعدم با خون و این چیزا در ارتباطه به نظرم ناخن تمیزتره کارش

اونکه آره

شما واسه درآمدش اینا پرسیدی واسه همین گفتم

ولی راستش من خیلی ها رو میشناسم کار ناخن رفتن ولی زود منصرف شدن ولی دلیلشو نمیدونم

ممنونم خدا جون...