2777
2789
عنوان

بالاخره با مادرشوهرم دعوام شد

580 بازدید | 20 پست

سلام دوستان 9 سال زندگی می کنم صدام در نیومد فقط یاد گرفته بودم خانم باش خانم باش هیچی نگو

امشب دیگه جوش اوردم برای اولین بار باهاش دعوام شد 

فکر می کنید کار بدی کردم   

خدایا به حق امام جواد علیه السلام از نی نیم مراقبت کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر چی بود حالا

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

اگر دوس داری بیشتر توضیح بده

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)

چرااا

میشه برا حاجتم صلوات مهمونم کنی؟؟! دعای شما ها قطعا برام اثر گذاره.. 😊 انشالله حاجت روا بشی😚       1399/9/9 انشالله با لطف خدا به خواستم میرسم 😍😍❤️🌺😊. گفتم همه میگن منم جا نمونم 🤗😀🌸  

نظر من این دعوا ها رو باید سال اول زندگی کرد.

علاف سایتم😑😑😑مادر ی دختر عاقل ومودب😍😍خوشحالمم که دخترم تربیتش خوبه😄😍😍انشالله میتونم همینطور جلو برم برا تربیتش😍😍زیاد میام سایت کم چت میکنم😑اگه جایی ریپلایم کردی لایکت کردم فک نکنید حق با شماست😊فقط حال ندارم چت کنم😕سایت شده سرگرمیممم😔ولی رفیقی ندارم😮گاهی وقت بدون مخاطب وتایپک خاصی ساعت ها داخلش چرخ میزنم😮😑ولی نمیتونم دل بکنم ازش😕

چند روزه فهمیدم سند ازدواج و خونه دست اونه یه تیکه طلا که اون داده بود اونم نبود 

بهش گفت اونا رو برام همین الان بفرست 

اونم گفت زنگ می زنم.بزرگترت بگم چه دختری تح یل ما داده تو تو شان ما نیستی منم گفتم سرت زیادم 

خدایا به حق امام جواد علیه السلام از نی نیم مراقبت کن