2777
2789
عنوان

وزن جنین هم خیلی کمه نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 56 پست
میزنه دختر.بچت پسره با توجه به تیکرت؟ اگه آره سنت رو موقع لقاح درست گفتی آخه حاملگی مال پارساله

اره سنمو درست گفتم اسفند ۲۱سالم بود لقاح اسفند بود،نه پسره

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کمه من دخترم ۳۴ هفته دو کیلو بود دکترم گفت کمه خودمو کشتم همه چی خوردم آخرشم ۲۷۰۰ دنیا اومد

اوه چ کم ،چون خودم ۳۲ ۱۸۰۰ بود چیز خاصی هم نخوردم ۳۸ ۳۵۰۰ دنیا اومد برا همین گفتم نرماله ،هرچند سونو خطا داره همیشه

اوه چ کم ،چون خودم ۳۲ ۱۸۰۰ بود چیز خاصی هم نخوردم ۳۸ ۳۵۰۰ دنیا اومد برا همین گفتم نرماله ،هرچند سونو ...

دیگه قسمت اینطور بوده

خدا رو شکر بعد تولدش رشدش خوبه الحمدالله😊

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
من که نمیدونم دارم ازتو میپرسم     اسم برنامه ات چیه

اها من میگم پسره..ولی دوستمون ک گف برنامه داره اون گف دختره...حالا هروق رفتی سونو خبر بده چی بود 😁😁

خدا بخودت قسم دنیات ته نامردیه
دلستر از کدوما بخورم چه تعمی

ماشاا...اسی بچه های دیگت چندسالشونه

خدایاشکرت واسه همه چی🙏❤من خیلی خوشبختم چون مامان دوتافرشته کوچولوام وهمسرمردی هستم ک باتموم وجوددوسم داره وبرای خوشبختیه من وبچهام تلاش میکنه💖💖بعـضـیـاخــیـلی عقــده ای هســتـن😏ازطــرزصـحبـت کـردنـشــون کامـلا مشـخصـه🤗🤗
لقاح رو نگفتما آخرین پریودی رو باید دقیق باشه

دقیقه ۱،۱۲،۹۸هس اولین روز آخرین پریودمه

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
ویتامین آهن کلسیم میخورم انگار اثر نداشته

نگران نباش ماه آخر حتما وزن میگیره..درضمن ۳ کیلو باشه چی میشه ..پسر من شاید ۳ کیلو هم نبود ولی تو کارتش ۳کیلو زدن الان خداروشکر ۷ماهشه همه چیزش نرماله

خدا بخودت قسم دنیات ته نامردیه