2777
2789
عنوان

وزن جنین هم خیلی کمه نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انچنان کمم نیست تقریبا نرماله

نه کمه

من دخترم ۳۴ هفته دو کیلو بود دکترم گفت کمه

خودمو کشتم همه چی خوردم آخرشم ۲۷۰۰ دنیا اومد

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

ماشاالله دوتا دخترات چند سالشونه خودتم که سنت کمه دختررر از لحاظ جسمی کم نیوردی؟,

من وزنش کم بود هر شب بستنی با شیر گاو میش میخوردم یه عالمه خیلی تاثیر داشت بادوم و تنقلات برنج و ماکارانی با نون 

من خودم ۳۲ رفتم ۱۹۰۰ بود وزن پسرم...شیرخشک مخصوص مادران باردار و شیرده هس روزی یه لیوان،روزی دوتا سفیده تخم مرغ،۱۰تا۱۵ دونه بادام زمینی،بعد وعده غذایی نیم ساعت ب پهلو چپ بخواب تا خون کامل ب جنین برسه ..واینکه آهن و ویتامین خارجی استفاده کن 

خدا بخودت قسم دنیات ته نامردیه

نارگیل تازه بخور

من از نارگیل بدم میاد سر دخترم وزنش کم بود خودمو بستم به نارگیل الانم نمیدونم هست یا نه اگه که هست بگیر بخور هفته دوتا نارگیل و بخور هم چاق نمیشی هم وزن جنین بالا میره

دکترم گفت وزنش کمه   خرما بخور با شیرینی و یه پودر داده

ترومام یا لیدی میل؟

اره بخور خوبه

سویق هم خیلییی خوبه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
دختر دومم ۳۳ هفته دو کیلو بود

خوب پس زیاد‌جایه نگرانی نداره

چون سونو خطا هم داره

طبیعی هم بچه معمولا بیشتر از سزارین وقت داره

دختر دومم ۳۳ هفته دو کیلو بود

بعد چند هفته زایمان کردی؟

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚