2777
2789
عنوان

بخیه زایمان طبیعی

323 بازدید | 13 پست

بچه ها من  حدودا ۱۵ روزه زایمان کردم  روز پنجم یه بخیه سفت و قهوه ای ازم افتاد خوشحال شدم گفتم به به دارن میوفتن

این وسطا یه یوبسی شدم و یکم بهم فشار اومد

ی هفته بعد رفتم دکتر گف به بخیه هات فشار اومده اما باز نشده 

خودم اومدم تو خونه نگا میکنم می بینپ انگاری باز شده مثل یه زخمی می مونه که تو شو بخیه زدن اما بیرونش بازه و گلوله گلوله مثل رد بخیه ای که زده شده اما باز شده میمونه

حالا بخیه های دیگه ام که میفتن نخشونم زرد  رنگ و انگار پوسیدس...هیچ کدوم شبیه اون بخیه قهوه ای سفت روز پنجمم نیستن

خیلی استرس دارم واقعا حالم بده همش احساس میکنم باز شدن بخیه هام

چی بزنم که زود جوش بخور؟

به نظرتون وا شده واقعا؟؟؟؟؟

من سعی کردم از یه جایی بعد همه چیو به خدا بسپارم و توکل کنم به خودش و سپاسگزار نعمتهاش باشم...💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا خواهر شوهرم پیش اومده بود فک میکرد باز شدن بعد دکتر گفته بود پوست روش باز شده که هیچ اشکالی ندار ...

بعد بسته شد؟

من سعی کردم از یه جایی بعد همه چیو به خدا بسپارم و توکل کنم به خودش و سپاسگزار نعمتهاش باشم...💗
من اصلا ننشستم و درست استراحت نکردم  کامل کشیده و‌متورم شدم...اما باز نشده بود مطمئن‌باش اورژ ...

لعنت ب طبیعی

بخدا کاش سز میکردم و اینقد خودمو اذیت نمیکردم

تا یاد بخیه هام میوفتم گریم میگیره

لعنت ب طبیعی بخدا کاش سز میکردم و اینقد خودمو اذیت نمیکردم تا یاد بخیه هام میوفتم گریم میگیره

دورت بگردم به بخیه های شکمت فکر کن!

با اون‌یذره بخیه مقایسه اش نکن...

من‌ خدا بخواد سر دومی ترمیمم میکنم و تماااام.

دیگه شکمم پاره نیست

دورت بگردم به بخیه های شکمت فکر کن! با اون‌یذره بخیه مقایسه اش نکن... من‌ خدا بخواد سر دومی ترمیمم ...

شما هر دوش طبیعی بوده؟

عادیه باورت میشه من سی تابخیه خوردم ماماگفت چندتای اخری زیباییه ساعت دوصبح زایمانیدم ساعت دوازده ظهر یکی ازبخیه هام افتاد نه گره اش باشده بود نه من پاره شده بودم بخیه طبیعی خیلیزودجوش میخوره ومیفته نگران نباش ولی حتما عسل درمانی کن عاااالیه

شما هر دوش طبیعی بوده؟

اولی طبیعی بودم و بخیه

دکترم شمال بود

یه بنده خدایی اومد بالا‌سرم بخیه هامو زد...هم‌اون بد زد هم من استراحت نکردم

یه دکتری پیدا کردم که هرکی ندونه بخیه هاتو ببینه میگه توانایی عمل کردی؟!فوق العاده کارش تمیزه.

متاسفانه شنبه تو ۹هفتگی کورتاژ شدم

خدا بخواد و بهم یه بچه بده دومی رو میرم پیش توانایی ترمیم بکنه