2777
2789

پسرم ۱سالو دوماهشه مدام جیغ میزنه جوری ک هرروز سر دردمیگیرم هرجوری ام رفتار میکنم اون لحظه تاثیر نداره چ باخشونت چ باارامش کلا منو باباش دیونه شدیم دیگ نمیدونیم چیکار کنیم کسی هست ک بچش اینجوری باشه ؟؟کاری کرده باشع تا خوب بشه دیگه جیغ نزنه؟؟

مهمونی میرم ابروم میره اینقدر ک جیغ میزنه دلم میخاد تو خونه مثل زندونی ها باشم تا ابرومو نبره همه مدام میگن چرا اینجوری میکنه باهرچیزی ام سرگرمش میکنم فراموش نمیکنه😔😔 

خود ب خود جیغ میزنع😐

✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت می‌نامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎⁦❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما رویکرد خودت رو عوض کن، جیغ برای دوساله طبیعیه و آبروریزی نداره. هروقت جیغ زد آروم و با اشاره بگو وقتی جیغ میزنی متوجه نمیشم چی میگی، هزار بار هم تکرار کرد شما باآرامش قبل تکرار کن باجیغ میگی متوجه نمیشم چی میگی.... هربار اینطور برخوردکنی مجبور میشه شیوه‌ش رو عوض کنه