2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکترخودم بهترینه،دستشم عالیه،زرنگ‌و مهربون،خیلیم خوش برخورده😍

روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘
دکتر الهه صالحی، تو احمد آباد 

اون اصلا خوب نیست

انقدر نگیدآپلود عکس چجوریه  سرمو خوردین به خدا انقدر گفتید  به راحتی بزنین تو گوگل سایت آپلود عکس و عکس رو آپلود کنید  حالا بی زحمت برام یک صلوات بفرست   
اون اصلا خوب نیست

خیلی خودخواهه کم وقت میذاره و بی اعصاب

روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘
احمد اباد؟؟؟

بزن اطلاعاتشو توگوگل عالیه

انقدر نگیدآپلود عکس چجوریه  سرمو خوردین به خدا انقدر گفتید  به راحتی بزنین تو گوگل سایت آپلود عکس و عکس رو آپلود کنید  حالا بی زحمت برام یک صلوات بفرست   
کی

نوشین باباپور😍