2777
2789
عنوان

کیا از تربیت بچهاشون راضی هستن

239 بازدید | 33 پست

بنظرتون چرا بچهاتون خوب بار اومدن؟

مثلا مسئولیت پذیری و احترام رو بلدن؟

اگر کسی از بچش راضی نیست میدونه چرا خوب تربیت نشده؟

مامانم😂💅🏻

ته تغاری و لوس🪭🦩مسلط به۶ زبان🩷🎠درحال یادگیریه: سوارکاری🏇🏼|باله🩰|اسکیت🛼|ویولون🎻|گلف🏌🏻‍♀|بسکتبال🤾🏻‍♀️| اریال یوگا🎐|انمیشن سازی🐤|بازیگری⭐]|شماره‌دوز🪡|طراح دیجیتال 👩🏻‍💻|رقاص🎀|عکاس|آشپز👩🏻‍🍳|برنامه نویس|عاشق روانشناسی ومطالعه🧠📚|گیاه دوست🌱👩🏻‍🌾|🫧🌜big goals|

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من راضی نیستم،خیلی بهش رو دادم لوس بار اومده،عصبی و بداخلاق هم هست ک الگوش شوهرمه متاسفانه!!کلا تو انتخاب همسر دقت نکردم و بشدت پشیمونم چون  اصلا هم کفو هم نیستیم

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

من در کل راضیم نه خودم بگم اطرافیانمم همین نظر و دارن ،نمیگم همه چی تمومه اما نسبت به سن خودش واقعا خوبه:) دلیلی که بگم اول اینکه ما در عین محبت باهاش جدی بودیم و همیشه من و پدرش تو یه جبهه بودیم و تربیتمون هم جهت و هماهنگ بود هیچ کس دیگم دخالت ندادیم( مادر بزرگ و اطرافیان منظورمه)

من واقعا بچه خوبی بودن بجز سن بلوغ اونم بدترین بدیم این بود بلبل زبون بودم و غرغرو و...

چون بابام به شدت سخت گیر بود تو رفت و‌امدم تو دوستام تو پوششم چقدر گریه میکردم‌اما الان دستشو میبوسم که نزاشت یه قرون مال حروم بیاد تو زندگیم یا با هرکسی بگردم

https://abzarek.ir/service-p/msg/2178600

هنوز تو مرحله تربیت هستن چند سال بعد مشخص میشه

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

من همیشه معتقد بودم که دختر باید لوس و مامانی باشه. خانوم و ناز پرورده باشه...

همین کار رو هم کردم به نظرم دخترم از اون لوس های بد نشده ولی زیادی بهمون وابسته هست سعی میکنم دختر کوچیکم اینطوری نشه.

اگه برگردم عقب وابستگی کمتری بین دخترم و خودمون ایجاد میکنم. 

هیچیش معلوم نیس بچه من یکسالشه از الان منو میزنه  جیش اجبشو گاز گرفته کنترل محکم زده تو سرباباش   ب هیچ‌ راه  هم مسقیم نیست با هیچکی شوخی نداره  کافی ی چی باب میلش نباشه  روسریتو میکنه دماغتو گاز میگیرع ویشگونت میگیره