2777
2789

کیا لباس زیر اینترنتی سفارش میدن؟؟؟من خودم خرید اینترنتی و خیلی دوس دارم...یه پیج لباس زیرم میشناسم قیمتاش مناسبه...تهرانه از اونجام زیاد خرید کردم.....لذتی که تو خرید اینترنتی دارم تو خریدی که دم مغازه دارم نیست.

اینقدر خسته میشم هی انتظار بکش  میارنش یا پولو خوردن رفت بیاد دستت خوب باشه ایا یا بد پس بگیرن نگیرن  دم مغازه همون لحظه میخرم ذوقمو میکنم تموم میشه میره😂😂

خدایا شکرت 🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه میترسم ک جنسش خوب نباشه یا کلاهبرداری باشه

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲

والا ما میریم دم معازه میخریم س بار میبریم عوض میکنیم وای بحال اینترنتی 

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)
اینقدر خسته میشم هی انتظار بکش  میارنش یا پولو خوردن رفت بیاد دستت خوب باشه ایا یا بد پس بگیرن ...

ولی خدارو شکر من تا الان هرچی خرید کردم راضی بودم عین جنس و تحویل دادن..نمیدونم تو خرید حضوری احساس میکنم پولم هدر میره😂😂😂خرید اینترنتی عادت کردم....

ولی خدارو شکر من تا الان هرچی خرید کردم راضی بودم عین جنس و تحویل دادن..نمیدونم تو خرید حضوری احساس ...

اره دیگا عادت کردی مگرنه من دوست دارم همون لحظه به چیزی که میخام برسم صبر ندارم کلا دوبار خرید اینترنتی کردم اعصابم خورد شده آخرم پست نیاورده خودم رفتم گرفتم😂

خدایا شکرت 🙃
والا ما میریم دم معازه میخریم س بار میبریم عوض میکنیم وای بحال اینترنتی 

جدی ؟؟مادر شهر منم مثل توعه ....تا 60 بار عوض نکنه ول کن نیست فک میکنم فروشنده حالش بد میشه میبینتش😂😂😂😂من وقتی میشنوم میگه دو بار اومد عوض کردم بااش داخل مغازه نمیرم خجالت میکشم😂😂

اره دیگا عادت کردی مگرنه من دوست دارم همون لحظه به چیزی که میخام برسم صبر ندارم کلا دوبار خرید اینتر ...

نه خدارو شکر صبرم زیاده.....الان به خاطر کرونا دیرتر میارن.....😞😞

من همیشه میترسم ک جنسش خوب نباشه یا کلاهبرداری باشه

نه خدارو شکر من چیزایی و به دوستام معرفی میکنم که خودم شبانه روز تو پیجشون گشتم مطمئن شدم بعد معرفی کردم....