2777
2789
عنوان

این چالش مومو چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 53 پست
شما اول بگو چی هست😐

ببین بهت پیام میده تو واتساپ و روبیکا تلگرام رو نمیدونم ولی اصلا نباید سین کنی وگرنه هک میشی و مثل نهنگ ابی تهدید میشی

صلوات برای آقا صاحب الزمان 🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم

جامعه ی ما به افراد  خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنید     مردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند                                     
ای بابا بس کنید دیگ ااااه.همتون نفهمید

😑😑فاز شما چیه؟

جامعه ی ما به افراد  خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنید     مردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند                                     

واقعا ناراحت شدم جدی میگم مومو به همه پیام میده جز من 

کاربریه دومم هست                                                 صلوات شمارمو میگیرم دستم میام نی نی سایت                                       دنبال دعوایین درو بره من نیاین                                                     تاپیکایه باحال تگم کنید                                                طلاق کاره بدی نیست فرزندم طلاق بگیر                                                      دوستون دارم بوچ بوچ 
مومو کم مونده 😳حالا بزارین این مرحله کرونا تموم شه بعد ب مرحله مومو برسیم اییی خدا ا حتما مرحله بعد ...

غلط میکنه ،فقط نگاه چپ بندازه داریم براش ...

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷

اینا همش الکیه باور نکنید‌،من دوستم جوابشو داده بود اسکرین گرفته بود برام فرستاد،معلوم بود که ی پسردبیرستانی سرکارتون میزاره😐😑😑

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..