2777
2789
عنوان

این چالش مومو چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 53 پست
بابا ب کدومموون تاحالا پی ام داده اخه الکیییییه همش

به همکلاسی دختر خواهرم پیام داده 

اما بنظر اون مومو اصلیه نیست 

چون شایعه کردن یه سری از جونای مریض این کارارو میکنن

حالم خوبه !     اما خنثی ام ، نه خوشحالم ‌.. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا همش الکیه باور نکنید‌،من دوستم جوابشو داده بود اسکرین گرفته بود برام فرستاد،معلوم بود که ی پسرد ...

چی گفته بود ‌؟ 

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓
هکره بیشتر برا نو جوانا به میگن مثل نهنگ آبیه 

خب مقصر مردم هستن سایتای خبری معتبر هست مثل تابناک،فارس نیوز اونا رو دنبال کنن اخبارو ببینن،ولی ملت دنبال حاشیه اس میرن فضای مجازی دنبال این چیزا مثلا اینستاگرام طرف کلیپ درست کرده بود در مورد مومو که چت کردن و صوتی صحبت کردن و...۸۰۰kویو داشته کسی هم به فکر کسی نیست 

هر آنچه که برای روحت خوب است،همان را انجام بده :)

مومو یه چیزی مث خانواده شوهرِ

همونطور که پیامای اونا رو نباید سین کنی چون ممکنه عواقب داشته باشه،پیامای مومو رو هم نباید سین کنی😅😅😅

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
بابا ب کدومموون تاحالا پی ام داده اخه الکیییییه همش

دو شب پیش به یکی پیام داده بود اسکرین شاتش رو گذاشت 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
اینا همش الکیه باور نکنید‌،من دوستم جوابشو داده بود اسکرین گرفته بود برام فرستاد،معلوم بود که ی پسرد ...

نود درصدش فیک ولی حواستون باشه بعضی هاشون خارجی و امریکایی

صلوات برای آقا صاحب الزمان 🌷
واقعا ناراحت شدم جدی میگم مومو به همه پیام میده جز من 

واقعا منم باهاش قهرم 😔

حالم خوبه !     اما خنثی ام ، نه خوشحالم ‌.. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..
دوستم کلی فحش خواهرمادر بهش داده بود اونم گفته بود غلط کردم و..😐😑

وای🤣اسکرین داری؟ 

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓
نود درصدش فیک ولی حواستون باشه بعضی هاشون خارجی و امریکایی

ن بابا خارجی و امریکایی نمیان توی ایران خیالت راحت😐😒😑

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..