الان دیدم یه خانوم تاپیکش زده بود ولی بقیه میگفتن یکی از فامیلاتون به جاش پیام داده یه چیزی مثل نهنگ آبی آیا؟؟
جامعه ی ما به افراد خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنیدمردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند
اینا همش الکیه باور نکنید،من دوستم جوابشو داده بود اسکرین گرفته بود برام فرستاد،معلوم بود که ی پسرد ...
چی گفته بود ؟
تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓
خب مقصر مردم هستن سایتای خبری معتبر هست مثل تابناک،فارس نیوز اونا رو دنبال کنن اخبارو ببینن،ولی ملت دنبال حاشیه اس میرن فضای مجازی دنبال این چیزا مثلا اینستاگرام طرف کلیپ درست کرده بود در مورد مومو که چت کردن و صوتی صحبت کردن و...۸۰۰kویو داشته کسی هم به فکر کسی نیست
بابا ب کدومموون تاحالا پی ام داده اخه الکیییییه همش
دو شب پیش به یکی پیام داده بود اسکرین شاتش رو گذاشت
نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یارعالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین اقایون محترم درخواست دوستی ندید
دوستم کلی فحش خواهرمادر بهش داده بود اونم گفته بود غلط کردم و..😐😑
وای🤣اسکرین داری؟
تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓