از وقتی میام نینی سایت حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦♀️
از وقتی میام نینی سایت حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦♀️
وای چی میخوان اینا، من هر روز یه شماره تماس صوتی باهام میگیره، شماره ایرانم نیست، ولی من همیشه که نتم خاموشه زنگ میزنه، دیشب ساعت 10 ونیم، و 3صبح، یعنی کیه😢
🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋 https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
ای خدا😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂حالا ما هم خودمونو کشتیم باشه
😍💞دختری هستم چشم و ابرو مشکی😍پوست سفید😍😘چشمون درشت😍مو بلند و خرمایی 😍😌نقاش خانوم 😍 درسخون و اهل کتاب 😌🌹 هر سوالی راجع به نقاشی رنگ روغن و سیاه قلم داشتین بپرسین 😉
چون اگه مومو اصلی باشه ویسا و اهنگ وفیلمایی که برات میفرستن افسردت میکنن و احساس میکنی یه موجود اضافه ای و حس پوچی بهت دست میده علاوه براون مراحل بازیشم خطرناکه مثلا میگه انگشتتو قطع کن یا خط بکش با تیغ رو دستت فیلم بفرست وگرنه تهدیدت میکنه
قبل از اینکه برنده شی باید باور داشته باشی که ارزشمند هستی❤