2777
2789
مومو (ممد خودمون)عاشقت شده😂😯

😐😐😐😐😐😐😂😂😂😂مرسی که روشنم کردی 😂😂😂

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توخودتم مشکوکی خانوما نی نی یارتگ کنیدشایداینم ازهمون بیمارهای روانیه

بیمار روانی اصلی تویی که تهمت میزنی وقتی که از چیزی خبر نداری.خجالت بکش واینو بدون که اونا در اصل خارجین نه ایرانی و تاریخ عضوتمم چک کن لطفا💖   

بیمار روانی اصلی تویی که تهمت میزنی وقتی که از چیزی خبر نداری.خجالت بکش واینو بدون که اونا در اصل خا ...

و من نماز روزه ام هیچ وقت قضا نشده و از کشتن مردم هم هیچی هیچی گیرم نمیاد نمیخواستم زبانمو به دشنام آلوده کنم ولی ادم هر چقدر که باایمان باشه ی آستانه تحملی داره 

و اگه تاپیکای قبلمو نگاه کنی ی تاپیک درمورد نهنگ آبی زدم اون موقع اصلا نمیدونستم این مو مو یه نه نهنگ آبی 

خدا ببخشت  

من از وقتی که عضو شدم منهای اون ۵ ماه خواننده خاموش بودنم الکی پست نزا شتم  که مثلا یکی میخواد  عکس می زاره ۱۰۰۰ بار می نویسن کو خو طرف تاپیک زده می زاره دیگه آروم یه گوشه میشیم فقط بروز رسانی میکنم یا وقتی طرف سوالی میکنه بلد نیستم پست الکی نمی زارم که نمیدونم  تاپیکامم سوالامم چیزای بی معنی و مزخرف نیستن و از حرف های خاله زنکی هم بدم مییاد من چون یه کاربر ارومم دلیل نمیشه که هر کی هر چیزی خواست بهم بگه و من کمبود ندارم  که هرچی میشه فوری بیام چرا بزنم و به موقش خوب زبون دارم  (بی احترامی به کاربرا نباشه)من دارم خودمو میگم خلاصه من چون کاربر بی سر و صداییم و همه رو از زندگیم آگاه نکردم دلیل نمیشه شما بی احترامی کنی.و واقعا بهت افرین میگم که زندگی تو دوست داری و رو اون لینک نمیزنی و ریسک نمیکنی من بی منطق نیستم ولی شما کار خوبی کردی اعتماد نکردی ولی کار بدی کردی که فحش داری و رود قضاوت کردی و حواست باشه که این کارتون گناهه 

توخودتم مشکوکی خانوما نی نی یارتگ کنیدشایداینم ازهمون بیمارهای روانیه

عزیزم اگه به اینکه نگاه کنی شماره مو مو آخرشه. بزنی رو اینکه وارد وات میشه و شماره مو مو بالا کنار پروفایلشه دقیقا مثل وات که وقتی میخوای با کسی چت کنی صفحه چطوره؟همون طور می ره تو وات و بعد بلاک که کاری نداره .میگن این شمارش خارجیه و ممکن خطرناک تر از بقیه باشه من برای همین شماره دادم قصدم هم چیزی جز این نبود❣