23saharsadat مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 1549 عنوان خانوما میشه برام دعا کنین عروسیم سربگیره😔 190 بازدید | 16 پست نامزدم همش سرکاره هم مغازه خودشون هم جای دیگه کارمیکنه میگم بریم سرخونه زندگیمون میگه خونه بخریم فلان کنیم بهمان کنیممیگم بااین وضع بشین که ما خونه بخریمخانوادهامون که درحدتوانشون گذاشتن میشه برام دعاکنین منم برم سرخونه زندگیم😔 چه فرقی میکند که من عاشق❤ تو باشم یاتوعاشقه ❤من......چه فرقی میکند که رنگین کمان🌈 ازکدام سمت اسمان آغاز میشود....... ❤ 1399/07/25 | 17:29 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
miss_sepidhh عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 5450 اگه دعا میکنی ماهم شووعر کنیم بگو ما هم دعا کنیم بری سر خونه زندگیت😶 اگه برا ازدواج و خوشبختیم صلوات فرستادید یا دعایی خوندید بگید منم براتون به نیت خودتون بخونم♥️😘😘
23saharsadat مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 1549 انشالله سر بگیره بنظرم صبر کنین بهتره خیلی صبرم زیاده ولی دلمگرفته دیگه مرسی عزیزم چه فرقی میکند که من عاشق❤ تو باشم یاتوعاشقه ❤من......چه فرقی میکند که رنگین کمان🌈 ازکدام سمت اسمان آغاز میشود....... ❤
گلبرگ... عضویت: 1394/04/03 تعداد پست: 36228 خیلی صبرم زیاده ولی دلمگرفته دیگه مرسی عزیزم چندوقته عقدی ؟ دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...
23saharsadat مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 1549 اگه دعا میکنی ماهم شووعر کنیم بگو ما هم دعا کنیم بری سر خونه زندگیت😶 اره چرا نکنم گلم انشالله شوهراونی که دلت میخواد😍😍😍 چه فرقی میکند که من عاشق❤ تو باشم یاتوعاشقه ❤من......چه فرقی میکند که رنگین کمان🌈 ازکدام سمت اسمان آغاز میشود....... ❤
23saharsadat مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 1549 چندوقته عقدی ؟ داره میشه سه سال میگه حالا وقت هست بذار خونه بخریم چه فرقی میکند که من عاشق❤ تو باشم یاتوعاشقه ❤من......چه فرقی میکند که رنگین کمان🌈 ازکدام سمت اسمان آغاز میشود....... ❤
miss_sepidhh عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 5450 اره چرا نکنم گلم انشالله شوهراونی که دلت میخواد😍😍😍 پس برات یه سوره میخونم بری سر خونه زندگیت😍♥️ اگه برا ازدواج و خوشبختیم صلوات فرستادید یا دعایی خوندید بگید منم براتون به نیت خودتون بخونم♥️😘😘
23saharsadat مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 1549 پس برات یه سوره میخونم بری سر خونه زندگیت😍♥️ مرسی گلم لطف کردی😍😍 چه فرقی میکند که من عاشق❤ تو باشم یاتوعاشقه ❤من......چه فرقی میکند که رنگین کمان🌈 ازکدام سمت اسمان آغاز میشود....... ❤
گلبرگ... عضویت: 1394/04/03 تعداد پست: 36228 داره میشه سه سال میگه حالا وقت هست بذار خونه بخریم سه سال عقد خیلیه . دوران عقد خیلی مضخرفه نمیدونم کی گفته شیرینه .حالا همه که اول زندگیشون خونه از خودشون نداشتن ..مخشو بزن یا به پدرمادرت بگو باهاش صحبت کنن دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...
23saharsadat مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 1549 سه سال عقد خیلیه . دوران عقد خیلی مضخرفه نمیدونم کی گفته شیرینه . حالا همه که ا ... نه مخش زده نمیشه براما شیرینه اما طولانی شده دعاکنین برام خودش بگه بریم چه فرقی میکند که من عاشق❤ تو باشم یاتوعاشقه ❤من......چه فرقی میکند که رنگین کمان🌈 ازکدام سمت اسمان آغاز میشود....... ❤
mپروانه عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 774 نه مخش زده نمیشه براما شیرینه اما طولانی شده دعاکنین برام خودش بگه بریم منم چهار ساله عقدم اگر خدا بخواد یک ماه دیگه عروسیمعانشالله توم این وقت اذونه هرچی سریع تر بری خونه خودت کار بر قدیمی هستم
23saharsadat مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 1549 منم چهار ساله عقدم اگر خدا بخواد یک ماه دیگه عروسیمع انشالله توم این وقت اذونه هرچی سریع تر ب ... مرسی گلم مبارکت باشه خوشبخت بشی عزیزم😍😍😍😍انشاالله خیلی دلم گرفته😔 چه فرقی میکند که من عاشق❤ تو باشم یاتوعاشقه ❤من......چه فرقی میکند که رنگین کمان🌈 ازکدام سمت اسمان آغاز میشود....... ❤
mپروانه عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 774 مرسی گلم مبارکت باشه خوشبخت بشی عزیزم😍😍😍😍 انشاالله خیلی دلم گرفته😔 ناراحت نباش گلم. انشالله زود زود بری بشی خانوم خونه خودت چند سالتع شوهرت چند سالشع کار بر قدیمی هستم
23saharsadat مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 1549 ناراحت نباش گلم. انشالله زود زود بری بشی خانوم خونه خودت چند سالتع شوهرت چند سالشع مرسی عزیزم ازانرژی مثبتتمن دارم میرم تو ۲۴ اون ۲۹ چه فرقی میکند که من عاشق❤ تو باشم یاتوعاشقه ❤من......چه فرقی میکند که رنگین کمان🌈 ازکدام سمت اسمان آغاز میشود....... ❤