2777
2789
عنوان

عکس رنگی

95 بازدید | 9 پست

سلام کسی عکس رنگی انجام داده اونم واسه سقط های مکرر ؟ چه روزی باید انجام بشه؟ اگه روز هفتم پریودی پاک باشم میشه انجام بدم ؟ اخه هشتم و نهم روز پنجشنبه و جمعه میفته و اونجایی که میرم این روزاشون تعطیله روز  دهم چی میشه رفت؟  درد داره؟ در چه حده؟

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍

من ۸انجام دادم 

درد نداره 

انقدر که گنده اش کردن گنده نیست 

دردش مثل درده روز اول پریوده 

تمام 

اشک‌من‌پیرهنتو‌تر‌کرده…‌همه‌جا‌عطر‌توپیچیده‌ولی…دل دیگه غربتو‌باور‌کرده….  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=159887124]من گه روز ۶ و ۷ پریودی انجام میدم ۱۰ خیلی دیره[/Qمن پریودیم تا روز ششم هست در حد لکه یینی هفتم پاکم ینی روز هفتم میشه انجام داد

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍
[QUOTE=159887124]من گه روز ۶ و ۷ پریودی انجام میدم ۱۰ خیلی دیره[/Qمن پریودیم تا روز ششم هست در حد لک ...

بله روز ۷ میشه

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

ممنون از راهنماییتون  

من روز ۹ پری یعنی فردا انجام میدم عکس رنگی

سلام حتما باید روز نهم باشه؟