2777
2789
عنوان

درد و دل

98 بازدید | 11 پست

سلاممم بعد چند وقت اومدم فقط دلم گرفته من دو روز پیش پام شکست کلا ادم ننه من غریبم نیستم البته اینکه حامی ای ندارم هم بی تاثیر نیست می دونم باید کارامو خودم انجام بدم بعد من وقتی بچه بودم مادرم رو از دست دادم بعد همسرم خانوادش تو یه ساختمونیم اومدن دیروز بهم سر بزنن هیچی برای عیادت نیاوردن یعنی حتی مامانش به خودش زحمت نداد که یه وعده برای من درست کنه بفرسته فقط الکی زنگ بزنن و اینا با اینکه وقتی مامانش یهوچیزش میشه شوهرم عینه چسب تنبون میچسبه بهشون اولا از منم توقع داشت جوری که مامانش مریض میشد سوپینا درست می کردم الان دیگ نمی کنم اینکه اگه الان مادرم بود چقدر الان هوامو داشت واقعا برام اذیت کنندس😓😓

من میفهممت و سعی کن توقعتو از بقیه صفر کنی و محبتی هم اگه میکنی بدون انتظار جبران باشهدیگه چه میشه ک ...

توقعی ندارم واقعا برام سر سوزنی اهمیت ندارن ولی واقعا دلم به حال بی کسیم سوخت با وجود بچه ۲ ساله دیروز هم‌ناهارم رو پختم هم شامم رو هن حتی اومدن عیادتم پذیرایی کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توقعی ندارم واقعا برام سر سوزنی اهمیت ندارن ولی واقعا دلم به حال بی کسیم سوخت با وجود بچه ۲ ساله دیر ...

دیگه نکن اینکارارو

یکم ناز کن بگو نمیتونم و هیچکار نکن وقتی میبینن تو از پس همه کار برمیای خب کاری برات نمیکنن یکم عقب نشینی کن و اجازه بده اونا برات کار کنن یا حتی همسرت

میدونم سخته ولی دست بزار رو دلت

تو الان واقعا نیاز به استراحت داری

حداقل جلوی اونا دیگه کار نکن با این وضعیتت حتی جلوی همسرتم کار نکن

وقتی نیست یواشکی برای بچه‌ات چیزی درست کن ولی خودت بگو ناهار نخوردی و نتونستی و پات درد میکرد و فلان

دیگه نکن اینکارارویکم ناز کن بگو نمیتونم و هیچکار نکن وقتی میبینن تو از پس همه کار برمیای خب کاری بر ...

همسرم کمک می کنه الان مثلا الان خونه رو جاروینا کشید ولی واقعا اینکه همیشهوالکی میگه مامانمینا دوست دارن دوست داشتن به این چیزا نیست دیروزم خواهر شوهر کوچیکم جایی کار داشت باید باهاش می شدم بهش گفتم از صبح یه زنگ نزدی حالم رو بپرسی شوهرم گفت اره فقط کار داشتنی یادت میوفته  اون یکیم همیشه میگه تو بیا اینجا بمون اسکول من مریضم تو باید بیای پیشم نه که من بیام پیشت 

همسرم کمک می کنه الان مثلا الان خونه رو جاروینا کشید ولی واقعا اینکه همیشهوالکی میگه مامانمینا دوست ...

ببین اصلا نباید جلوی همسرت از خانوادش بد بگی هیجوقت اینکارو نکن

فقط غیرمستقیم بگو مثلا وقتی نشستین (هیچ بحثی هم در مورد کسی نیست) بگو مثلا دوستم یا همکارم مادرشوهرش براش اینکار کرده و هرچی خواسته داری بگو از زبون اونا بگو ولی ضایع هم نباشه

اینجوری شوهرت خودش تو فکر میره