2777
2789

دخترم ۱۸ماهصه طبق نظردکترش ازشیرگفتم چون هیچی نمیخورد هیچیییی وزن قد همش کم

حالا امروز میسه ۴روز ک ازشیرگرفتم

همش میاد بغلم میزارمش زمینزگریه جیع تا نفسش بندمیاد موقع خواب توبغلم میخوابه سرشو میازره روشونم تامیزارم زمین بدو پامیشه میاد بعلم 

چیکارکنم درست میشه؟طبیعیه؟

اره طبیعیه. منم دخترم درخاست شیر میکرد رفتم روی سینه چسب زدم گفتم ببین دیگه زخم شده نمیشه شیر بدم بهت. بعد شبها میخابوندنش توی بغلم و نازش میکردم هر دفه که شیر میخاس همینکارارو میکردم. بعد روزها براش خوراکی های خوشمزه میخریدم که حواسش پرت شه. دوروزه حل شد

تنبل نرو به سایه ، سایه خودش میایه  
اره طبیعیه. منم دخترم درخاست شیر میکرد رفتم روی سینه چسب زدم گفتم ببین دیگه زخم شده نمیشه شیر بدم به ...

اینم نمیخواد ک ولی همش تو بغلمه میگ راه ببرتم چیکارکنم دستم فلج شد انقد توبغل میاد

شبا بیدارمیشه بدو بغلم ک راه ببرتم گریه شدیدمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم نمیخواد ک ولی همش تو بغلمه میگ راه ببرتم چیکارکنم دستم فلج شد انقد توبغل میاد شبا بیدارمیشه بد ...

خیلی سخته میدونم. سعی کن کم کم نشسته بغلش کنی و تا جایی که راه داره سرپا نشی. بچه زود عادت میکنه. تا گفت بغلم کن سریع حواسشو به یه چی جلب کن. جلوش قابلمه و ملاقه و .... بزار بچه ها دوس دارن.مواظبش باش فقط. خب سختشونه دیگه وابستن. والا من پابه پا بچم گریه میکردم🤐😂😂😂

تنبل نرو به سایه ، سایه خودش میایه