2777
2789
عنوان

عرق سرد

| مشاهده متن کامل بحث + 7682 بازدید | 45 پست
زنداداشم کروناخفیف گرفته باماام درتماس بوده شوهرم ازامشب بدن دردوتبش شروع شدممکنه مال ماازنوع بدش با ...

خدا همه ی همه ی مریضا رو شفا بده چقد ترسناکه😔 ان شالله ک هم واس شوهر شما هم شوهر من سرماخوردگی جزیی باش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا همه ی همه ی مریضا رو شفا بده چقد ترسناکه😔 ان شالله ک هم واس شوهر شما هم شوهر من سرماخوردگی جزیی ...

الهی آمین.خداکنه اصلادل تودلم نیست ۸ماه خودموقرنطینه کردم باکلییی رعایت الکی الکی گرفتارش شدیم 

ضمنا هیچ وقت به شخصی که علایم سرماخوردگی داره به هیچ عنوان شیر ندید پروسه بهبودی به شدت طولانی میشه& ...

ترسیده بودم هرجیز گرمیجات بود میگفتم بدم بخوره شیر گرمو با دارچین دادم کاش نمیدادم 

الهی آمین.خداکنه اصلادل تودلم نیست ۸ماه خودموقرنطینه کردم باکلییی رعایت الکی الکی گرفتارش شدیم 

ان شالله شما پاشویه اش کن با اب ولرم با اب سرد نکنی تب و لرز بگیره

من خودم باردارم و هفته هاي آخر 

علاوه بر وزن بالا كه خودش سخته و ديابتي كه دارم چن شبه نفس نميتونم بكشم با اينكه همش خونه بودم و فقط سونو هامو ميرفتم 

شرايطتتون از من بدتر نيست 

ان شالله همسرت خوب ميشه 

براي منم دعا كن 

حالم خوب نيست

البته منم اولش عرق سرد كردم بعد اسه چهار روز تب كردم الان فقط سرفه و تنگي نفس دارم

ضمنا هیچ وقت به شخصی که علایم سرماخوردگی داره به هیچ عنوان شیر ندید پروسه بهبودی به شدت طولانی میشه& ...

میشه بخاطر خاکشیر و اب لبمو فشارش افتاده باش عرق سرد کنه ؟

من خودم باردارم و هفته هاي آخر  علاوه بر وزن بالا كه خودش سخته و ديابتي كه دارم چن شبه نفس نمي ...

ان شالله خوب میشی عزیزم مراقب خودت باش ان شالله ب سلامتی بچه تو بغل کنی

امشب اینجوری شد چقد ترسیدم گفتم خدایا مریصای کرونایی چی میکشن چرا این مریضی تمومی نداره😔

ترسیده بودم هرجیز گرمیجات بود میگفتم بدم بخوره شیر گرمو با دارچین دادم کاش نمیدادم 

نه عزیزم شیر و لبنیات رو زمان سرماخوردگی و آنفولانزا و حتی کرونا قطع کنید،الان هم نگران نباشید فقط یه دونه قرص سرماخوردگی بدید اگه بدن درد هم دارن همراه با یه استامینوفن پونصد،اگر هم چیز گرم میخوایید بدید آب گرم بدید

نه عزیزم شیر و لبنیات رو زمان سرماخوردگی و آنفولانزا و حتی کرونا قطع کنید،الان هم نگران نباشید فقط ی ...

موقع خواب قرص سرماخوردگی خورد ولی استامینوفن نداریم 

ببخشید عزیزم زیاد سوال میکنم روشو ی دونه پتو کشیدم نیازی نیس دوتا بکشم هوای خونه سرد نیس البته بخاریم هنوز وصل نیس 

ان شالله خوب میشی عزیزم مراقب خودت باش ان شالله ب سلامتی بچه تو بغل کنی امشب اینجوری شد چقد ترسیدم ...

ممنون از دعاي خوبت 

استرس نداشته باش

شايد واقعا سرما خورده 

فقط ترجيحا ازش فاصله بگير 

دعا ميكنم كه فقط خستگي بوده باشه من كه خيلي اذيت شدم

میشه بخاطر خاکشیر و اب لبمو فشارش افتاده باش عرق سرد کنه ؟

بله عزیزم میشه نگران نباشید،چون هر جفتش خاصیت کاهش دمای بدن رو دارن،منتهی. بعضیا موقع سرماخوردگی یا آنفولانزا عرق سرد میکنن،تنها راهش استراحت و خوردن سوپ مرغ ،من خودم هم موقع سرماخوردگی عرق سرد میکنم هراز گاهی چون سینوزیت دارم