2777
2789
عنوان

عرق سرد

7682 بازدید | 45 پست

همسرم سر شب میگفت احساس سرماخوردگی دارم سردمه بهش دمنوش و شیر گرم با دارچین دادم خورد بهتر بود بعد یکم تب کرد ک شیاف زد و بهش شربت آبلیمو و خاکشیر دادم ک دمای بدنش اومد پایین ی ساعتی هست میبینم تو خواب پیشونیش عرق سرد میکنه علتش چیه توروخدا بگین چیکار کنم بیدارش کنم اب قند بدم بهش؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما کلا زدی سیستم دفاعی بنده خدارو پوکوندی،شیر و دارچین بعدش خاکشیر و شربت آبلیمو کاملا در تضاد باهم هستن دستگاه گوارش و سیستم ایمنی واکنش دادن که عرق سرد کردن،کاری نکنید تا بدنشون خودش رو جمع و جور کنه ،نهایتا یه دونه قرص سرماخوردگی بدین

ممنون از دلگرمیت 

عزیزم ‌مث بقیه الکی بگم چیزی نیست خوبه بخوابی پیشش فردا خدایی نکرده خودتم بگیری ،فاصله تو حفظ کن، حتی اگه کرونا هم‌ نباشه آنفولانزا که هست این علایم‌، عرق کردن هم‌نشونه جنگیدن بدن با ویرسه 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
الان تب نداره فقط عرق سرد داره

كلا رفتار كرونا براي هر بدني متغيره 

شما فاصلتو حفظ كن 

اگه ديدي فردا ميگه خستم و بدنم كوفتس ميشه به كرونا شك كرد

نترس بهش هم نگو كه بترسه 

ترس باعث بدتر شدن حالش ميشه

فقط تقويش كن