2777
2789

همونطور که میدونید تعداد زیادی از هموطنامون مبتلا به بیماری کرونا شدن و خیلیا بستری هستن و وضعیتشون حاد میشه

اشتباه نکنید!

این بیماری نه فقط برای کسایی که بیماری زمینه ای دارن بلکه برای همه میتونه حاد شه(یکی از اعضای خانواده م همین الان واسش صلوات بفرستین شفا پیدا کنه)

بیاید واسه سلامتیشون صلوات بفرستیم.

شاید خدایی نکرده واسه اطرافیان خودمونم پیش بیاد

تعداد صلوات هایی که میفرستین اعلام کنید

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

خودمونم باید هوای همدیگه رو داشته باشیم

حتی با یه صلوات که چند ثانیه بیشتر زمان نمیبره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عحل فرجهم

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

هی میرین شمال خب نرین

عزیزم یه چی میگم یه چی میشنوی

رعایت پروتکل فقط درصد کمی از امکان ابتلا رو کاهش میده...

حالا شما باور نمیکنی حرفم رو

واسم پیش اومده

عزیزم یه چی میگم یه چی میشنوی رعایت پروتکل فقط درصد کمی از امکان ابتلا رو کاهش میده... حالا شما با ...

من این حرفو قبول دارم من الان خودم خیلی رعایت میکنم تا مجبور نباشم از خونه بیرون نمیرم اما شوهرم هرروز از صبح تا شب سرکاره با آدمای زیادی که معلوم نیست رعایت میکنن یا نه خب رعایت کردن یا نکردن من چه فرقی داره مگه اینکه سرکار نره  و کلا بمونیم تو خونه که اونم تو این اوضاع اقتصادی نمیشه