2777
2789
عنوان

بیاین اهنگ ها و شعر هایی که اشتباه میشنیدیم رو بگیم 😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1367 بازدید | 110 پست
ای ایران این مرز پر گهر ای خاکستر اندیشه هنر دور از تو اندوه دشمنان پاینده مانید و جاودان ای دشم ...

😂😂😂😂

سکه16میلیونی بهارآزادی نیست پاییز اسارته😒/اینقدری که ما درگیر انتخابات آمریکاییم خود آمریکاییا نیستن بعد یه عده میگن آمریکا هیچ غلطی نمیتونه بکنه😹اونیکه نمیتونه هیچ غلطی بکنه تویی از موتوری جنس نگیر😂/کاش یه دوستی مثل حضرت موسی داشتیم باهاش میرفتیم شمال بزرگوار عصاشو میزد به دریای خزر باز میشد با ماشین مستقیم میرفتیم روسیه🙁/به جای اینکه بگی کرونا خر است بتمرگ تو خونت😒کرونا خر نیست خر تویی هموطن😏/نمیدنم چرا خدا به کشیشاگفته شراب بخورین ولی زن نگیرین اما به آخوندا گفته شراب نخورین اما تا جا داره زن بگیرین😐قضیه چیه؟/شوهرت مثل جاده چالوس نباشه که همه باهاش خاطره داشته باشن صلوااات😒/من اگه میوه هم بودم یه نارگیل رو بلندترین درخت جهان میشدم که فقط یه میموون حاضر بود برای به دست آوردنم ریسک کنه🙄/آرامش دو گیتی تفسیر این دوحرف است:آره تو راست میگی😏بااااشهه تو خووبیی🙄😏/برای اینکه سر قضیه کرونا یه تودهنی محکم به چینیا زده باشیم از این به بعد به جای کلمات ته چین، پاچین، بلدرچین و دارچین به ترتیب از واژگان ته گل محمدی، پاگل محمدی، بلدرگل محمدی و دارگل محمدی استفاده میکنیم😎✌️/کاش یوزارسیف عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟ 😢دنبه هایم کو؟ 😢/خواهشا منو تو تاپیکای سیاسی دیدین پرتم کنین بیرون دیگه سیمکارت ندارم🥺😒
مگه همین نیستتت؟؟؟؟

لیپک رو هیلونه

ﻭَﻗﺘـــﯽ ﺩﯾﺪﯼ ﯾِﮑــــﯽ ﻣِﺜـــﻞ ﻧﻮﮎ ﭘﺮﮔــــﺎﺭ♥️ﻫﻤﻪ ﺟـــﻮﺭﻩ ﭘـــﺎﺕ ﺛﺎﺑِﺖ ﻭﺍﯾﺴـــﺎﺩﻩ♥️ﻫَﺮﻃـــﻮﺭ ﺑِﭽﺮﺧــــﯽ، ﺑِﮑِﺸــــﯽ ﺗِﮑﻮﻥ ﻧﻤﯿﺨﻮﺭﻩ♛ﺗﻮﺍﻡ ﺩﻭﺭِﺵ ﺑﮕــــﺮﺩ♛☜ﺩﻭﺭِﺵ ﻧـــــــﺰَﻥ☞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علی ای همای رحمت تو چه آیتی خدا را

که به ما سوافه کندی همه سایه هما را😐

بعد فهمیدم که به ماسوا فکندی درسته😐

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
ای ایران این مرز پر گهر ای خاکستر اندیشه هنر دور از تو اندوه دشمنان پاینده مانید و جاودان ای دشم ...

من سنگه خاره رو میشنیدم سنگ خاور😂😂😂😂نمیدونم درست شنیدم یا نه

وای منم همینو میشنوم😐الان فهمیدم میگه رو برفا خوبشد گفتی😑

اخه خیلی بی معنی میشه اینطوری😶

واسه چی باید از رقصیدن گوله برفا حالش بد بشه😐

ولی الان یکی گف همون گوله برفاس احتمالا😐

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

الان هیچی یادم نیست🤕

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

اقا ی اهنگ بود فرامز عاصف میخوند

چایی بود چاهی یا چوهی؟!من هیچ وقت نفهمیدم

چایی چایی دردم قهر مکن

چایی چایی دردم قهر مکن

من همش فک میکردم ادم مگه برای چایی هم اهنگ میخونه؟!

یا مگه میگه چایی با ادم قهر کنه؟!

یا مثلا امکان داره کسی اسم بچشو بگیره چایی ک این داره برای چایی میخونه؟!

تورو. خدا یکی منو از گمراهی در بیاره😂😂😂

پشت هر دختر قوی🤷🏻‍♀️———>هیچکی نیس😏خودشه😎👑
جونی جونوم یار جونوم  سیتو اواز میخونوم    

مگه همین نیس🙁

میشه برای سلامتی خانوادم و حال دلم صلوات بفرستید🙏❤️تو تاپیکهای عکس یا خنده دار یادتون نره تگ م کنین😁😃مرسیتونم😍😘❤️