2777
2789
عنوان

به نظرتون من بیخودی ناراحت شدم

139 بازدید | 12 پست

شبکه سه یه برنامه واسه شهادت امام رضا داره. یه سوال پیامکی داره که اگه یبار امام رضا رو ببینی ازش چی میخوای؟

من مشغول کار بودم شوهرم بهم گفت منم فکر کردم گفتم سلامتی خانواده بیشترم منظورم خودش بود چون شوهرم تیروئیدش مشکل داره. منم برگشتم گفتم تو چی؟ گفت سلامتی مادرم. مادرش سرطان داره. من خودم مادرشوهرمو دوست دارم و هرجا برم واسش دعا میکنم. اما ته دلم ناراحت شد چرا نگفت سلامتی مادرم و زن و بچم. خب دلم میخواست من و بچشم واسش مهم باشیم. از امام رضا کم نمیشه که فقط یک نفرو بگیم

خالا یه نظرتون بیخودی فکرم مشغوله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان این وسط دعا برای مادرش واجبتره و ناخوداگاه ذهنش مشغول مادرش هست و کاملا طبیعیه .. دیگه تو این اوضاع انتظار دیگه ای نداشته باش منظوری که نداشته ، از شما خیالش راحته ذهن و دلش پیش بیماری مادرش بوده به زبون اورده بنده خدا

خدا مادرش رو شفای کامل بده به حق امام رضا

عجب 
الان این وسط دعا برای مادرش واجبتره و ناخوداگاه ذهنش مشغول مادرش هست و کاملا طبیعیه .. دیگه تو این ا ...

ایشالا خدا همه رو شفا بده مادرشوهر منم شفا بده

ناخواسته ناراحت شدم فقط 

خب تو سريع شوهرت و مشكلش اومد تو ذهنت اونم مادرش و مشكلش دليل نميشه بقيه رو نخوايد كسي با مشكل حاد ...

بله فقط ناراحتیم این بود چرا فقط مادرشو گفت خب از امام رضا کم نمیاد چندتا باهم میخواس مثلا ما مستاجریم شرایطمون خوب نیس

میتونس اول سلامتی مادرشو میخواس بعد دعا واسه خونه دار شدن و سلامتی دخترم

ن عزیزم حق باتو نیس مادری ک سرطان داشته باشه زودتر ومقدم تر از هرچیزی میاد ب ذهن ادم

بله شما درست میگی خودمم بیشتر حقو به شوهرم دادم ولی قلبم ناخواسته ناراحت شده

عزیزم اون دعاها رو خودت هم میتونستی تو دلت بگی یا بلند بگی همسرت هم امین بگه ولی از شوهرت انتظار نداشته باش تو همچین وضعیتی از شرایط جسمی مادرش به چیز دیگه ای فکر کنه ، حق داره هر کسی باشه ذهنش همه جوره مشغول مادرش میشه وجودش از مادرشه

امام رضا که هر وقت صداش کنی میشنون و خواسته ها رو میدونن ، ایشالله به همه ی ارزوهات برسی و حتما میرسی ..شوهرت رو درک کن شرایط پر استرسی داره که حتی ممکنه نتونه بروز بده