2777
2789
عنوان

خیلی حسودیم شده که شوهر سابقم داره ازدواج میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2892 بازدید | 99 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر جایی خوندم اگ سرطان تا سه چهار سال برنگرده دیگه احتمال برگشتش صفره چجوری میگی بعد پنج شال مم ...

توی این بیماری هیچ چیز معلوم نیست چون عواملش ناشناختس ولی خب اگه تا سه چهار سال برنگرده احتمال برگشتش کم میشه

عزیزم میشه یه لطفی کنی کامل بگی دکتر چی بهت گفته

اخه یکی از فامیلامون تومور بیضه داشت به هیچ جا نزده بود عمل کرد و بعدم شیمی درمانی الان یک ساله چکاب میشه خیلی ها عم دیدم خوب شدن اما جایی خوندم تا سه چهار سال اگر برنگرده احتمالش صفره گفتی بعد پتج سال ممکنه برگرده من استرس گرفتم

یعنی میشه؟؟؟

چقد بعد طلاق مریض شدی؟؟ میخام ببینم مریضیت بیشتر بخاطر فکر و غصه بود یا ارث و اینا آخه سن تو به دو ...

آره بیشتر به خاطر غمو غصس من عید درمانمو شروع کردم اما دکتر گفت از ۱سالو نیم یا ۱سال پیش شروع شده آخه تومورم خیلی بزرگ بود ۸ سانت به غدد لنفاویمم رسیده بود

آره بیشتر به خاطر غمو غصس من عید درمانمو شروع کردم اما دکتر گفت از ۱سالو نیم یا ۱سال پیش شروع شده آخ ...

عزیزم

اقد ناراحتت شدم ک اشک تو چشمام جمع شده چون با تمام وجودم درکت میکنم

هیچ چیز مثل روحیه نیست روحیه اتو حفظ کن شاد باش ک نود درصد سرطان سینه خوب شده

عزیزم میشه یه لطفی کنی کامل بگی دکتر چی بهت گفته اخه یکی از فامیلامون تومور بیضه داشت به هیچ جا نزد ...

آره معلوم نیست دکترها هم نمیتونن قطعی بگن چه اتفاقی میفته‌من پرسیدم چقدر زندم گفت عمر دست خداس من خودمم نمیدونم چقدر عمر میکنم