2777
2789
عنوان

شب عید زایمانمه میترسم😥

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 42 پست

من هنوز زایمان نکردم ولی وقتی رفتم دیدم خیییلی ترسیدم خدا بهمون رحم کنه .فقط درد نداشتی نری بیمارستان صبرکن دردت بگیره تا ۴۰ هفته وقت داری دردتو  تو خونه بکش بعد برو بذار دهانه رحمت خوب باز بشه بری اونجا هر ی ساعت میخوان معاینت کنن

خداجونم مواظب نی نی تو دلیم باش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ریز باشه راحتتره اصلا نترس به این فک کن سال بعد وبانی نی نازت شروع میکنی طبیعی خوبیش اینه بعدا ز ...

هم بچم به دنیا اومد راحت راحت شدم خدارو هزار مرتبه شکر خیلی راصی بودم از زایمان طبیعی بچم سه کیلو بود

این و ان هیچ مهم نیست چه فکری بکنن...غم نداریم بزرگ است خدای خودمان  
هم بچم به دنیا اومد راحت راحت شدم خدارو هزار مرتبه شکر خیلی راصی بودم از زایمان طبیعی بچم سه کیلو بو ...

اره واقعا بعدش خوبه دخترمنم بستری شد بخاطر زردی مامانای سزارین اصلا نمیتونستن تکون بخورن ولی طبیعی ها راحت بودن میگفتن میخندیدن

برای سلامتی خواهرم صلوات میفرستی؟اللهم اشف کل مریض
واقعا؟؟؟😍 چه حس خوبی داشت حرفاتون

عزززیزم مطمینم شما هم یه روز به خوشی از خاطرات زایمانت تعریف می کنی فقط موقع دردات ذکر بگو و برا هر کی میاد تو ذهنت دعا کن بقیه شو بسپار به خدا😍

دردک جای خودش اماهمون یکروزه بااومدن بچه اب رواتیشه انگارن انگارک دردداشتی قبلش همچین راحت میشیا بعدم من پسرم سرش اومدبیرون اصلانفهمیدم فقط قسمت شونه هاش ک داشت میومدبیرونوفهمیدم وتمام بعدم بین دردات استراحتم داری میگیره وول میکنه 

خیلی ب دعاهاتون احتیاج دارم یه صلوات برام میفرستین ممنونم🌹
اوووو تا عید نوروز ک هنوز خیلی مونده  من هرچی ب زایمانم نزدیک تر میشم ذوق میکنم😃😃

منم خیلی ذوق داشتم همش میگفتم زود بدنیا بیاد ولی وقتی رفتم دیدم زنا چه دردی میکشن پشیمون شدم میگم بذار حالا حالا تو شکمم بمونه 

خداجونم مواظب نی نی تو دلیم باش 
اره واقعا بعدش خوبه دخترمنم بستری شد بخاطر زردی مامانای سزارین اصلا نمیتونستن تکون بخورن ولی طبیعی ه ...

اره دقیقا من فردا صبحش خودم رفتم لباسامو عوص کردم دست و صورتم و شستم راحت ارایش کردم هم تختی هام سرارینی بودن جفتشون فقط داد میزدن😕

منم خیلی ذوق داشتم همش میگفتم زود بدنیا بیاد ولی وقتی رفتم دیدم زنا چه دردی میکشن پشیمون شدم میگم بذ ...

😄😄

ب هرحال ی روزه و راحت‌میشی بهتر از اینه ک شبا از درد خواب نداری

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏

تمنای دعا دارم عزیزم

ان شاء الله که به سلامتی و میمنت

بهشت زیر پای مادران است

إِلَهِی عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ وَ انْکشَفَ الْغِطَاءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجَاءُ وَ ضَاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمَاءُ وَ أَنْتَ الْمُسْتَعَانُ وَ إِلَیک الْمُشْتَکی وَ عَلَیک الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّةِ وَ الرَّخَاءِ اَللَّــهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ أُولِی الْأَمْرِ الَّذِینَ فَرَضْتَ عَلَینَا طَاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنَا بِذَلِک مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنَّا بِحَقِّهِمْ فَرَجا عَاجِلا قَرِیبا کلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِی یا عَلِی یا مُحَمَّدُ اِکفِیانِی فَإِنَّکمَا کافِیانِ وَ انْصُرَانِی فَإِنَّکمَا نَاصِرَانِ یا مَوْلانَا یا صَاحِبَ الزَّمَانِ اَلْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ أَدْرِکنِی أَدْرِکنِی أَدْرِکنِی السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِینَ
خدل کنه ولی میمونم تو خونه دردمو میکشم بعد میرم بیمارستان

اره اگه بتونیم تو خونه دووم بیاریم و هول نشیم خیلی خوبه

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏