2777
2789
عنوان

ازدواج جان سینا با دختر ایرانی😍

1301 بازدید | 24 پست

ازدواج جان سینا با شهرزاد شریعت زاده دختر ایرانی...

به به ب این میگن دختر موفق توی یه شرکت کانادایی ام مشغول به کاره دختره ...

زین پس جان سینا را .سینا جان خطاب میکنیم😂😏

خوشم میاد تو هرچی اول نباشیم توی مخ زدن حرف اولو میزنیم 

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر زاده ی من ۴ سالش بود اونموقع ها کشتی کج روبورس بود میپرید رو داداشش میگفت حالا میره جان سینا😂😂😂😂😂😂😂

یادش افتادم😜😂😂😂😂🤦‍♀️

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

خب حالا ک چی 

از صبح همه جا همینو میگن 

چ دخلی ب ما داره چیش ب ما میرسه..

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

دختره چ کارس

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

اه بس کنین دیگه هرجا میری حرف ایناست،بابا به خدا اینا افتخار نیست،یارو موشک هوا نکرده که...والا هیچکس به مریم میرزاخانی افتخارنکرد بعد ملت صبح تاشب حرف سام اصغری و حالام این دختره رو میزنن