2777
2789
عنوان

لک پا نوزاد+عکس

667 بازدید | 17 پست

سلام

من بچه خواهرم از وقتی بدنیا اومد این لک ها را داشت ولی یه ذره بود الان روز به روز داره بیشتر میشه 

شما میدونید علتش چیه 

بخاطر کرونا هم نمیشه دکتر رفت

البته روزای اول برده بود دکتر گفته بود مهم نیست شاید از پوشک باشه ولی پوشک رو عوض کرد 

یه مدت قطع شد ولی الان باز داره بیشتر میشه 

کسی فرزندش اینجوری بوده

وایی خدا

حتما ببرین دکتر

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال رعایت کنین اصول بهداشتی رو بچه رو ببرید دکتر

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده

دختر منم گاهی کل بدنش دست و پاهاش یه حالت رگ هاش  کبودی میزنه نمیدونم از سرماس یا گرماس یا الرژی داره اینجوری .. خودمم گاهی اینجوری میشم ... یادم رفت از دکترش بپرسم تجربه ای دارین؟؟35 روزشه

هعی

چرا دکتر نمی‌برین 

شاید تا 1 سال دیگه کرونا بود!!!

منم بچم کوچیکه 1 سالشه یه موقع هایی ادم مجبور میشه دکتر ببره 

خودشون ماسک بزنن تو ماشین منتظر بشینن نوبت بچشون شد ببرنش داخل مطب 

خود دکتر ها هم رعایت میکنن 

طفل معصوم رو زودتر ببرید

دختر منم گاهی کل بدنش دست و پاهاش یه حالت رگ هاش  کبودی میزنه نمیدونم از سرماس یا گرماس یا الرژ ...

عزیزم شاید اکسیژن خونش میاد پایین حتما دکتر ببرش 

از الرژی باشه دونه میزنه بیرون یا حالت اگزما میشه پوست

سلام این یه برنامه هست مخصوص بچه داری وبارداری.من عضوم به نظرم خیلی خوبه خاستم به شماهم معرفی کنم

واسه هر باردار وبچه داری لازمه واقعا.فقط قسمت پیام های مشاور پولیه که اونام به درد نمیخوره.

از رولینک اگه خاستین میتونین نصب کنین

https://gahvare.net/i/5e2861cb288bb