متنفرم از عربستان همون قدر که از صهیونیسم متنفرم شایدم بیشتر چرا خونه خدا دست این بی همه چیزاست؟ چرا مردم پا میشن میرن کعبه پول میریزن تو جیب این هیچی ندارا خدا راضیه؟ پول حج بشه وسیله کشتن آدما؟
شرم میکنم که وزن سیری ام را با ترازوی کودک گرسنه کنار پیاده رو بکشم . . . !
من نمی دونم... راستش اخیرا از هر عددی و از هر شکلی یه نماد در می آرن!!!
در مورد خانه خدا خب هر ساختمانی کنارش بسازن بلند تره چون اصلا خانه خدا ه ساختمان مرتفع نیست... برعکس این نوته من با دیدن عکس ها فکر می کردم آدم از توی اون برج چقدر قشنگ خونه خدارو می بینه و می تونه در آرامش مراسم حج رو ببینه. یه حورائی خوشم اومد از اون برج حالا اینکه الف الله وسطه و چشم و ... اینا شوخیه. اگه الان بخوایم بهونه بیاریم هزارتا داستان هم می تونیم واسه همین برج میلاد خودمون بسازیم. اما من از عکس هاش خوشم اومد.
البته کلا منم عاشق عربستانی ها نیستم ولی این حرف و حدیثا بهونه گیری به نظر می اد
خدایا ممنون که مرا زن آفریدی و مادرم کردی تا لذت عشق واقعی را بچشم
در این ک عربستانی ها وهابی هستن و وهابیت از صهیونیسم میاد نه اسلام ک شکی ندارم در مورد نماد ها هم اگر تحقیق کنه هر کسی میتونه بفهمه من تا اونجا ک میدونم اینا نماد فراماسونرها هست اما الله شو مطمئن نیستم ازشون ک بعید نیس
شرم میکنم که وزن سیری ام را با ترازوی کودک گرسنه کنار پیاده رو بکشم . . . !
چند وقته ذهنم درگیر این موضوعه که در جوار خانه خدا که محل تمرکز و خالی شدن ذهن از هر مکان و زمان دیگه ایه دو تا برج ساعت لندن ولی چندین بار مرتفع تر به چه کار میاد؟ و چرا خانه خدیجه همسر پیامبر به دستشویی عمومی تبدیل شده؟ اصلا با نمادها کاری ندارم.شاید هم اشتباه و یا شوخی باشند
بیدلی در همه احوال خدا با او بود* او نمی دیدش و از دور خدایا می کرد*
اصلا همچین چیزی نیست کنار مسجد الحرام ساختمان زیاد هست ولی این برجی که شما می گین برج ساعت هست که اتفاقا به نظر من خیلی هم خوب هست و به درد من که خیلی خورد چون با ساعتش وقتمو تنظیم می کردم بعضیا می کن چون شیک و بلند هست عظمت خونه خدا را زیر سوال می بره ولی به نظر من خونه خدا خیلی با عظمت تر از این حرفا هست اصلا با هم قابله مقایسه نیستن من خودم بار اول که چشم به خونه خدا افتاد اصلا این برج را ندیدم بس که آدم تحت تاثیر قرار می گیره
از دیگران شکایت نمی کنم بلکه خودم را تغییر می دهم ، چرا که کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن دنیاست
عزیزم من فقط یه موضوع رو که تو خیلی سایتها مطرح شده لینک دادم.البته این متن یه کم قدیمیه. نظر خودم رو هم پایین تر نوشتم.حتما هم مخالفان و موافقانی راجع به این موضوع وجود داره.شاید هم خیلی ها به نظرشون عالی بیاد.
واقعا بعضی از خانما یا خیلی اطلاعاتشون کمه یا مغرضانه با اسلام مخالفت میکنند یعنی دقیقا همان فکری را دارند که عربستان داره ظاهرا دم از اسلام میزنند ولی اجازه میدن که شیطان پرستان نماد شیطان را بالای سرشان پهن کند عجب دنیای پرفریب و نیرنگی ست مرگ بر عربستان و اسرائیل
دوست گرامی این حرف و حدیثها به نظر من از بیکاری سرچشمه میگیره تو دنیا اینهمه اتفاقات و مشکلات مهم هست حالا یه عده میان گیر میدن بهاین مسایل نمیگم بى اهمیت که توهین نشه یه وقت ولی کم اهمیت تا ذهن مردم رو از مسائل مهم دور کنند خدا جزا شون رو بده
عزیزم من بیکار..........قبول. یعنی الان خود شما دارید تو نی نی سایت عمل قلب باز انجام می دید؟فقط من بیکارم.درسته؟