2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کراتین عالیه همیشه مرتب و تر و تمیزه تا از حموم میام دیگه لازم نیست دو ساعت هی سشوار بکشم

کی انجام دادید؟چقدر هزینه کردید؟

من موهام فر نیست،یکم موج داره و هرجامیرم باید سشواربکشم خسته شدم از سشوار😣

من کراتین عالیه همیشه مرتب و تر و تمیزه تا از حموم میام دیگه لازم نیست دو ساعت هی سشوار بکشم

کراتین تنها

یا اونی که میگن کراتین احیا؟

وای منم میخوام از حمام که بیام صاف باشه یه شونه کنم و تنام😫

کراتین تنها یا اونی که میگن کراتین احیا؟ وای منم میخوام از حمام که بیام صاف باشه یه شونه کنم و تنا ...

من احیا انجام دادم خوبه ولی لخت لخت نشده مواجی اش هست فقط وزی و یوختگی اش خوب شده

من موهام لخته بهت پیشنهاد نمیکنم دائمی انجام بدی وای کلافه کنندست همش کش مو لیز میخوره میوفته سرکار یهو شل میشه میاد پایین پشت کله م صاف میشه مجبوری ده دور میپیچم کش مو رو سردرد میشم😢😢😢

اصن یه وضی

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...
کی انجام دادید؟چقدر هزینه کردید؟ من موهام فر نیست،یکم موج داره و هرجامیرم باید سشواربکشم خسته شدم ا ...

من ۳ بار انجام دادم

سالی بکبار

۶-۷ ماهی دووم داره که به تدریج کم میشه

من ۲ هزینه کردم

گرون تر و ارزونترش هم هست

❤️❤️
صاف ژاپنی چجوریه؟

هنوز نرفتم ولی صحبت کردم با یه ارایشگاه که برم 

صافی ژاپنی یه نوع صافیه که اکر درست انجامش بدن!

صافه صاف میمونه اون قسمت که صاف شده در حده نوهای ژاپنیا که صاف و شلاقیه و تا همیشه اون قسمتی که مواد صافی خورده صاف میمونه اما ریشه که در میاد جنس موهای خودته

تو صافی ژاپنی دکلره نمیشه کرد انا تو مهمونی و اینا میتونی با بابلیس فدش کنی من اینو شنیدم