2777
2789
عنوان

واکسن آنفولانزا برای بارداری

1277 بازدید | 45 پست

خانم های گلی که تجربه دارید،یه سوال برا من پیش اومده.

من باردارم و دکترم بهم گفته واکسن آنفولانزا غیرفعال شده بزن.

تو شهرمون پیدا نکردم ،یکی از آشناهامون قراره برام از یه کشور دیگه بیاره.رفته از داروخانه پرسیده گفتن فقط یک مدل واکسن آنفولانزا میاد برامون.الان موندم بگم بخره یا نه؟

واکس ها باهم فرق دارن واقعا؟

خدا جونم خودت مواظب تو دلیم باش🤰  فقط به خودت سپردمش 🤗🙏مسافر کوچولومونو👼 سلامت برسون بغل من و باباش 💞💑تیکر تولد گل پسرمه👦 پسرم،مرد کوچک من،نمیدانم از کجای این جهان امده ای که تمامت بوی بهشت میدهد💎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظرت بزنیم واکسنو؟؟من خیلی دودلم ی وخ خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد🥺

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏

من نمیزنم

دکترم گفت هم می تونی بزنی و هم نه.ولی اگه خواستی بزنی فقط از جای دولتی بگیر

گویا خانه های بهداشت هم آوردن

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2
من نمیزنم  دکترم گفت مهم نیست

من الانشم سرما خوردم.

هر سال شدید آنفولانزا میگیرم و ریه هام عفونی میشه.دکترم گفت حتما بزن.اینجام پیدا نکردم.استرسب شدم

خدا جونم خودت مواظب تو دلیم باش🤰  فقط به خودت سپردمش 🤗🙏مسافر کوچولومونو👼 سلامت برسون بغل من و باباش 💞💑تیکر تولد گل پسرمه👦 پسرم،مرد کوچک من،نمیدانم از کجای این جهان امده ای که تمامت بوی بهشت میدهد💎
من همین واکسنی که بهداشت میدن زدم، نمیدونم هلندی بود یا آمریکایی🤔🤔🤔 فرق دارن یعنی؟

زدی؟من زنگ زدم چندبار گفتن نداریم.

عوارض داشت برات؟؟؟؟؟

من هلندی زدم بهداشت

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
من الانشم سرما خوردم. هر سال شدید آنفولانزا میگیرم و ریه هام عفونی میشه.دکترم گفت حتما بزن.اینجام پ ...

من همسرم کادر بهداشته و توی درمانگاه به تعدادی از خانومای باردار میدادن

امسال خیلی کم اومده بود

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  
ب نظرت بزنیم واکسنو؟؟من خیلی دودلم ی وخ خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد🥺

منم دو دلم ولی از یه طرفم میترسم نزنم و انفولانزا بگیرم.

هرچند الانشم نزدیک یک هفته اس سرما خوردم و حالم اصلا خوب نیست.

منم دو دلم ولی از یه طرفم میترسم نزنم و انفولانزا بگیرم. هرچند الانشم نزدیک یک هفته اس سرما خوردم و ...

من همسرم واسه خواهر شوهرم که باردار بود گرفت

مشکلی پیش نیومده واسش که زده

به نظرم حتما بزن

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  
من نمیزنم  دکترم گفت مهم نیست

چرا؟دلیل خاصی داری؟اطمینانی نیست به واکسن هاشون اره؟