2777
2789
دفترچه انتخاب رشته رو که گرفتی ، هر رشته و دانشگاه یه کد خاص دارن ، مثلاً  روانشناسی تهران جنو ...

وای عشقم ببخشید انتخاب واحد منظورم بود

انتخاب رشته رو ک کردم امروز جوابش میاد 

انقد هبجان و استرس دارم اشتباه تایپ کردم

خب بستگی داره کجا رو هم بزنی یعنی کدوم منطقه رو من دایی و خاله و زنداییم همینطوری بدون ازمون زدن او ...

البته بگم ک من رشتم ریاضی بود و روانشناسی انتخاب کرده بودم پارسال هم پذیرش روانشناسی با آزمون زیاد بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم! دخترخالم بدون آزمون علوم تربیتی قبول شده و با آزمون هم فعلا جوابش نیومده ولی احتمال میده ...

سلام عزیزم، باید ببینه بازار کار کدوم رو دوست داره البته اگر قصدش کار کردن هست 

با علوم تربیتی می‌تونه بره آموزش و پرورش و با روانشناسی اگه دو مقطع روانشناسی بخونه می‌تونه مهر وزارت بهداشت بگیره و مجوز بگیره ، زیر نظر نظام روانشناسی هم بره حقوق میگیره و از طریق روانشناسی هم می‌تونه آموزش و پرورش بره پس به نظرم روانشناسی مزایای بیشتری داره 

دنیا جای موندن نیست همه مسافریم ارزش نداره همدیگه رو ناراحت کنیم خوشگل خانوم😘😘😍
وای عشقم ببخشید انتخاب واحد منظورم بود انتخاب رشته رو ک کردم امروز جوابش میاد  انقد هبجان و ا ...

الهییی ، عزیزم وقتی ثبت نام کنی بهت شماره دانشجویی میدن و باید با شماره دانشجوییت وارد سیستم گلستان بشی که بهت یاد میدم ، چون ترم اولی رمز عبورت شماره ملی هست 

اونجا گزینه ثبت نام رو میزنی درس ها بالا میان و میتونی انتخاب کنی 

به نظرم چون مجازیه و راحت تری ۱۸ واحد بردار سعی کن این ترم معدلت بالای ۱۷ بشه که ترم بعد ۲۴واحد برداری از بقیه بیفتی جلو ، الان من ترم ۳ هستم اما درس های ترم ۵ رو دارم پاس میکنم و همکلاسی هام ترم ۵ هستن 

گاهی یه درس  پیش نیاز داره که اینا رو بعداً واست میگم چون مهمن

ای جان😍😍😍 اولین سالیه که داری میری دانشگاه

نه عزیزم قبلا فیزیک هسته ای سراسری خوندم

اما قصد ادامه تحصیل داشتم تا بعد ۷ سال محقق شده

اما صفحه نتایج سنجش کار نمیکنه خیلی مضطربم نمیدونم برا همه اینطوریه یا واسه من....

الهییی ، عزیزم وقتی ثبت نام کنی بهت شماره دانشجویی میدن و باید با شماره دانشجوییت وارد سیستم گلستان ...

آفففرین بهت👏👏👏

عزیزم من کاردانی فیزیک دارم

این مراحلو رفتم قبلا

احتمالا یکی دو ترم هم از واحدهای عمومیم  جایگزین بشه

با این حساب فک کنم خیلی پیش بیفتم

آفففرین بهت👏👏👏  عزیزم من کاردانی فیزیک دارم این مراحلو رفتم قبلا احتمالا یکی دو ترم هم از ...

مرسی عزیزم ، خب پس تطبیق میدی عاااااالیه گلم 

بعدش پر انرژی شروع کن واسه ارشد😍😍😍

مرسی عزیزم ، خب پس تطبیق میدی عاااااالیه گلم  بعدش پر انرژی شروع کن واسه ارشد😍😍😍

مرسی مهربون😘 انشاا....

بنظرت با این حساب و اینکه ۲۴ واحد بردارم  در فشرده ترین حالت چند ترمه میشه تمومش کرد؟

نه عزیزم قبلا فیزیک هسته ای سراسری خوندم اما قصد ادامه تحصیل داشتم تا بعد ۷ سال محقق شده اما صفحه ...

واقعا خوبه که ذوق و شوق داری

منم دوسال پیش سراسری شیمی محض میخوندم اما ادامه ندادم و به دلایلی انصراف دادم

امسال که بدون ازمون ثبت نام کردم اصلا دیگه ذوقی برای درس خوندن ندارم😐😐

واقعا خوبه که ذوق و شوق داری منم دوسال پیش سراسری شیمی محض میخوندم اما ادامه ندادم و به دلایلی انصر ...

وای نه منم تو کاردانی انصراف دادم ک بلافاصله بعدش ی رشته دیگه بخونم اما زدو باردار شدم و تقریبا ۷ ساله عطششو دارم باورت میشه هفته ای دو سه بار خواب درس و امتحان و.... میبینم

وای نه منم تو کاردانی انصراف دادم ک بلافاصله بعدش ی رشته دیگه بخونم اما زدو باردار شدم و تقریبا ۷ سا ...

خوشبحالت که ذوق داری من نامزد کردم دیگه سختم شد ادامه بدم چون صمیمی ترین دویتم هم کنکور نداد کلا زده شدم امسال هم جفتمون یه رشته یه مرکز ثبت نام کنیم قراره همه انتخاب واحدامونم باهم انجام بدیم آخه از راهنمایی تا اخر دبیرستان همکلاسی بودیم و خیلی به هم وابسته ایم بیشتر به همین دلیل دوباره میخوام درس بخونم😆😆😆

خوشبحالت که ذوق داری من نامزد کردم دیگه سختم شد ادامه بدم چون صمیمی ترین دویتم هم کنکور نداد کلا زده ...

عزیز دلم قطعا خودت بهتر میدونی و ب شرایطت واقفی

اما از خودم برات بگم ک منم دقیقا بخاطر دوست صمیمیم و تصمیمی ک باهم تو پیش گرفتیم فیزیک زدم اما بعد فهمیدم اون برق زده و اون رفت برق و من فیزیک در صورتی ک اصلا علاقه چندانی به فیزیک نداشتم در اصل اون در من علاقه کاذب بوجود آورده بود...

خلاصه اینکه بعداز ۳ سالو خورده ای انصراف دادم و ایشون هم بعد سنیدن خبر بارداریم در عین ناباوری کات کرد حتی هنوزم دلیلشو نمیدونم.....

همه اینارو گفتم ک بدونی اگر قراره وقتتو  سرمایتو عمرتو تو یه رشته بذاری فقط و فقط ب علاقه و آینده خودت فکر کن و طبق اون تصمیم بگیر 

درسته همه مث هم نیستن اما دوستی بجای خود و تصمیمات مهم زندگی بجای خود

عزیز دلم قطعا خودت بهتر میدونی و ب شرایطت واقفی اما از خودم برات بگم ک منم دقیقا بخاطر دوست صمیمیم ...

درسته عزیزم ولی فکر کنم اینجا من جای اون دوست شمام

😂😂

چون اون بنده خدا قصدش فقط دانشگاه رفتن بود ولی وقتی فهمید من حقوق زدم بخاطر من حقوق زد😐😆