2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فداتشم، روانشناسی میخونم

سلام عزیزم! دخترخالم بدون آزمون علوم تربیتی قبول شده و با آزمون هم فعلا جوابش نیومده ولی احتمال میده روانشناسی قبول بشه. بنظر شما چیکار کنه؟ کدومو بره؟ 

شرایط و دانشگاه و علاقش به هردو کاملا یکسانه 

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید
خب چطوری باید انتخاب رشته کنم؟ پیام نوری شما؟

دفترچه انتخاب رشته رو که گرفتی ، هر رشته و دانشگاه یه کد خاص دارن ، مثلاً

روانشناسی تهران جنوب کد .....

روانشناسی شهرری کد....

بر اساس اولویت هات به ترتیب بشین کد ها رو بنویس اول هرچی روانشناسی پیام نور دانشگاه های اطرافت هست بنویس 

نگران نباش پیام نور از همون ترم اول قابلیت انتقالی داره پس هرچی روانشناسی پیام نور بود بزن ، از نزدیک ها شروع کن به ترتیب فقط خیلی دور نشو چون واسه ثبت نام باید حضوری بری

آخرش رشته مشاوره رو به ترتیب بزن که اگه روانشناسی قبول نشدی ، مشاوره قبول شی بعدش ترم بعد تغییر رشته بدی

دنیا جای موندن نیست همه مسافریم ارزش نداره همدیگه رو ناراحت کنیم خوشگل خانوم😘😘😍
آخه من پارسالم شرکت کردم قبول نشدم

خب بستگی داره کجا رو هم بزنی یعنی کدوم منطقه رو

من دایی و خاله و زنداییم همینطوری بدون ازمون زدن اولین انتخابشون قبول شدن

خودمم امسال بدون ازمون حقوق زدم ولی خب امسال جوابش  نیومده هنوز