2777
2789

سلام برای یه دختره باکره زیرعقد راحت ترین راه وزودترین برای جداشدن چیه 

زن درخواست طلاق نمیتونه مگه به دلیل موجه عدم تفاهم دلیل موجه برای دادگاه نیست 

پسر هم هیچی نداره که ازطریق مهریه اجرا گذشتن به جایی برسه خیلی راحت میگه ندارم بیاد سرزندگی زنمو طلاق نمیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل طلاقت چیه 

اگه معتاده

اگه نمیاد پیشت کلا ولت کرده میتونی خودت اقدام کنی

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
فقط عدم تفاهم  یعنی خیانت کرده ولی مدرکی نیست

جدی چون تو دادگاه بگی خیانت باید شاهد و مدرک داشته باشی

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
ما چند مورد داشتیم دختر مهره ش رو اجرا میزاره بدون درخپاست طلاق پسر نداره مهر بده دختر میگه مهرم ...

این گفته ندارم مهریه بدم بیا سرزندگیت جدانشیم طبقه بالای خونه پدرش زندگی میکنه

دقیقا هیچ مدرک و شاهدی نیست بخاطره همین اصلا مطرح نشده

خوب شوهرت پشیمون نشده اگه قلبن پشیمون شده ببخشش برید مشاوره

اگه شغل و اموالی نداشته باشه چی

بازم مهریه رو باید بده نمیتونه از زیرش در بره اول پیش قسط باید بده بقیشو قسط بندی میکنن اصلا تقاضای طلاق نده فقط مهریه و نفقه رو اجرا بذار چون دوشیزه هستی نمیتونه عدم تمکین برات بگیره