2777
2789

سلام بچه ها من باردارم هفته هشتم حالم خیلی بده فقط نون و پنیر یا فقط نون ماست می‌توانم بخورم یهوی هوس همبرگر کردم اونم ساده بدون پنیر و اینا با نوشابه ولی فک کنم حالم رو بد میکنه چیکار کنم خیلی گشنه بودم دلم نمیخواد بالا بیارم توروخدا راهکار بدین قرص میخورم اثر نداره انگار

جنسیت کنجدم مشخص شد  ابوالفضلم سالم بیا بغلم     خدایا سالم بیاد بغلم برای سالم بودنش اگه دلتون میخواد صلوات بفرستین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااا خب بخور 

خوردم الان همبرگر رو ولی حالم داره بد میشه

جنسیت کنجدم مشخص شد  ابوالفضلم سالم بیا بغلم     خدایا سالم بیاد بغلم برای سالم بودنش اگه دلتون میخواد صلوات بفرستین

من سر اولی خودمو زجرکش کردم.این و بخور اونو نخور.ولی سر دومی هرچی هوس کردم خوردم.خیلی هم خوب بود😄

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
سیرابی خیلی کمک میکنه، هم منبع غنی ویتامین ب هست و هم اینکه مثل یک لایه آستری برای معده عمل میکنه و ...

من از بچه‌ی سیرابی نمیخورم بوش حالمو از بچگی بهم میزنه چه برسه الان

واسه باردار بدنیس این روش؟ چون ادم بالامیاره خیلی فشارمیادبهش

اگه بدونی چه حال بدی داره تحوع مداوم و اوق زدن هی تا دستشویی دوییدن  مزه ی بد استفراغ و دوباره بد حالی معده درد کشیدن اون یه لحظه فشار راحت میکنه آدمو

هرچه هستم خدایم داند...

آب لیمو تازه الان میخورم ببینم چی میشه 

انگاری هر لحظه دارم گوجه سبز میخورم دهنم همش ترشه