2777
2789

من و بابام و داداشم احتمال خیییلییی زیاد کرونا داریم( تب و لرز ، کوفتگی ، درد عضلانی، سردرد، چشم درد) امروز می‌خواستیم بریم دکتر... من هی خودمو از اینایی که ماسک ندارن دور میکردم، خودمو می‌کشیدم اینور...

چرا؟؟؟ واقعا نمیترسید؟؟! شاید اونی که توی خیابون از کنارش رد میشد کرونا داشته باشه!!! نمیترسید به عزیزاتون منتقل کنید؟!؟

درضمن اینم بگم که من درحد خیییلییی زیادی رعایت میکردم، بیرون خونه همیییشه ماسک میزدم ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم بعضی ها نه تنها ماسک نمیزنن بلکه تو دهن آدم میان

بالاخره همه جا بی فرهنگ هست دیگه

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

جالبه من کساییو میبینم ماسک نزدن که کلی به سر و وضعشون رسیدن مثلا مردا شیک و پیک خانما ارایش کرده

اخه مگه میشه ادم این همه به قیافش اهمیت بده بعد واسه یه ماسک زدن انقد ادا بیاره

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...