2777
2789
عنوان

آینده ی من

62 بازدید | 9 پست

خانوما من کنکور دارم و انگیزم کمه ولی نتایجم نشون میده کامل بخونم میتونم برسم به پزشکی امسال خیلی ممنون میشم هر کدومتون با توجه به اینکه توی بطن جامعه هستید یه توصیه یا یک حرفی بزنین بهم انگیزم چندبرابر بشه

بردارهای دوستام با مدرک ارشد و دکتری تو اسنپ روزی 300 400 درمیارن بعد توی شرکت‌های خصوصی چقد بهشون میدن6؟؟؟ 2الی3

یا دوستی دارم ناخنکاره داره ماهی 10 درمیاره اما به مدرک ارشدش نهایت 2 تومن درماه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من ارشد مو سال 93 گرفتم با معدل عالی از دانشگاه تهران. از من به تو مصلحت خودت رو درگیر درس نکن ...

از نظر مالی مشکلی ندارم پزشکیرم بخاطر وجهه اجتماعی علاقه دارم 

از نظر مالی مشکلی ندارم پزشکیرم بخاطر وجهه اجتماعی علاقه دارم 

خب پس اگه مشگلی نداری میتونی پزشکی رو هم بخری مدرکش رو... هست. چون 6 سال باید خر بزنی از اونور 2 سال برای طرح بری مناطق محروم. بچه های لاکچری و پولدار نمیتونن دوام بیارن

خب پس اگه مشگلی نداری میتونی پزشکی رو هم بخری مدرکش رو... هست. چون 6 سال باید خر بزنی از اونور 2 سال ...

نمیشه مدرکش رو خرید قبلا مراجعه کردم خرید صندلی 4-6میلیارد میشه هزینش که نمی ارزه خودم بخونم بین الملل در بیام کلا شاید 300 تومن بی افته خارجم میخواستم برم مجارستان و یا روسیه که با دلار 30 تومن فقط کالجش حدود 400تومن میشه بدون هزینه های جانبی و دانشگاه که کلا اونم یکی دو میلیاردی میشه

نمیشه مدرکش رو خرید قبلا مراجعه کردم خرید صندلی 4-6میلیارد میشه هزینش که نمی ارزه خودم بخونم بین الم ...

خب برای آدمی که وضعش خوبه یکی دومیلیارد چیزی نیست پول یه خونه 50 متری ته شهره

خب برای آدمی که وضعش خوبه یکی دومیلیارد چیزی نیست پول یه خونه 50 متری ته شهره

درسته عزیزم ولی هم اینکه این هزینه رو پدرم تقبل میکنه و وقتی میتونم درس بخونم ایران در بیام بین الملل فوقش 300 تومن خرجش بشه چرا باید 2میلیارد بدم برم خارج با کلی تفاوت فرهنگی توی این سن درس بخونم!

نیاز به انگیزه داشتم واسه اینجا درس خوندن وگرنه راهای دیگه هست بقول شما که این راه همین جا خوندن بهترینشه