2777
2789

چه مبلغ پول بزارم ثابت توی حساب؟

2 بار تا حالا 3 میلیونی رو گرفتم به نظرتون دوباره بگیرم؟

4 میلیونی باز نمیشه

الان 1 پونصد ریختم 1 تومن رو ثابت گذاشتم 500 تومن رو همش کم کم به حساب زیپاد دخترم کارت به کارت میکنم و بعد از اون به این می‌فرستم تا گردش حساب داشته باشم به نظرتون این روش جواب میده؟

بر اساس سکه اس باید پول بزاری دست نزنیدپایین ترین موجودی روز رو در نظر میگیرند و به ازای هر ۱۰۰ هزار ...

پشتوانه ام با سکه هست؟

الان 823 تا سکه دارم کافی نیست؟

هوش میزنه بهبود رفتار مالی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پول نمیخواد رو حساب باشه گه باید اقساط رو ب موقع پرداخت کنی

کاملاً به موقع پرداخت کردم حتی زودتر .

به نظرتون  برای بار سوم 3 تومنی رو بگیرم دست نزنم بزارم توی حساب بمونه تا سکه جمع بشه

بر اساس سکه اس باید پول بزاری دست نزنیدپایین ترین موجودی روز رو در نظر میگیرند و به ازای هر ۱۰۰ هزار ...

به نظرتون برای سومین بار 3 تومنی رو بگیرم بزارم بمونه توی حساب دست نزنم سکه جمع بشه بنظرتون بعدش باز میشه!

کاملاً به موقع پرداخت کردم حتی زودتر .به نظرتون برای بار سوم 3 تومنی رو بگیرم دست نزنم بزارم توی حس ...

چرا اینجوری شده ؟ من سومی رو دادم ۴ و ۵ گرفتم 

اینو بدم هفت تومنی فعال میشه 

رو حسابم پول نبود 

چرا اینجوری شده ؟ من سومی رو دادم ۴ و ۵ گرفتم اینو بدم هفت تومنی فعال میشه رو حسابم پول نبود

واقعاً یعنی پول ثابت نداشتید؟

شاید زیاد از کارت استفاده می کنید و تراکنش دارید؟

من الان 823 تا سکه دارم شاید کمه شما چند تا دارین؟

واقعاً یعنی پول ثابت نداشتید؟شاید زیاد از کارت استفاده می کنید و تراکنش دارید؟من الان 823 تا سکه دار ...

من الان ۶ هزار سکه دارم چون با کارتم تراکنش داشتم 

البته همس برا همین یکی دو ماه هس 

قبلش هیچ تراکنش نداشتم ولی کلا مدلش اینه پول اولی رو بدی دومی باز میشه ربطی ب سکه نداره تسهیلات پشتوانه 

شرایط ش رو بخون

چرا ویپاد من احراز هویت نمیشم

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
من الان ۶ هزار سکه دارم چون با کارتم تراکنش داشتم البته همس برا همین یکی دو ماه هس قبلش هیچ تراکنش ن ...

اره اون بله 

و اینکه یک ماه از پرداخت قبلی باید بگذره فکر‌کنم 

ولی میانگین هم باید داشته باشی