2777
2789

مامانم داشت از کوچه رد میشد یه پیرزنه وسط کوچه داشت راه می رفت بعد آینه ماشینمون برخورد کرد به دستش وایستادیم خودم پیاده شدم ازش معذرت خواستم گفتم دستتونو میشه ببینم چیزیتون نشده دیدم یهو شروع کرد داد و بیداد از یه طرف یه ماشینی پشت سرمون بود اونو نگه داشته داره میگه اینا زدند دستمو ال بل کردند اومده کنار ماشین به مامانم میگه پیاده شو ببینم منم ورداشتم بهش گفتم تو چقدر بی شخصیتی که من دو ساعت خودم اومدم ازت معذرت خواهی کردم بعد تو همچنان ول کن نیستی چون فکر میکنی بزرگتری هرجور دوست داری میتونی رفتار کنی امثال تو با این اعتقاداتون گند زدید به مملکت تازه پر توقع هم هستید و درم بستم یک سمجی بود ول کن نبود اون وقت خداشاهده چیزیشم نشده بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیا انگار از باغ وحش فرار کردن.

سرشون درد میکنه برای وحشی بازی 

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

چون یکی چندسال زودتر از ما به دنیا اومده دلیل به احترام نیست ممکنه یکی چندین سال از ما کوچیکتر باشه اما رفتار اخلاقش شایسته احترام باشه

ادب دُر گرانیس به هرکس ندهندش پر طاووس قشنگس به کرکس ندهندش

هرکی گفت چاقی اونم بخور🥲🥢

من کاری به کسی ندارم ولی احترام بزرگ تر کوچیک ترین ندارع کسی ک بیشخصیته بگو ۹۰سالش باشه احترام نمیزارم به مشت خرف کودن با عقاید بسته انتظار احترام هم دارن

با ماساژ که دست بنده خدا خوب نمیشه

میبردیش دکتر شاید کوفته شده باشه

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤