من هیچی بهش اضافه نمیکنم
بعضیا رب میزنن که از نظر من گوشت رو خراب میکنن فقط و میشه مثل آبگوشت
من پیاز زیاد و خیلی نازک خرد میکنم یه کم تفت میدم بعدم گوشت رو نیریزم درش رو میزارم که یه کم با همون پیاز با شعله خیلی بپزه چون پیاز خودش آب میندازه.
وقتی دیگه آب پیاز خشک شد یه کم باز تفت میدم و ادویه میزنم زردچوبه/فلفل/نمک /پودر دارچین.سیرم میریزم و یه کم تفت میدم بوی ادویه که بلند شد آب میریزم باز یه چوب دارچینم میندازم و میزارم به حال خودش که کامل بپزه