2777
2789
عنوان

کیا شویدپلو با ماهیچه گوسفندی رو خیلی خوشمزه درست میکنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3102 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان من شویدباقالیش حرف نداره...ماهیچه رو هم سرتفت بده با ی پیاز بزار بپزه میتونی چند حبه سیر هم اض ...

باقالی ندارم. بدون باقالی نمیشه؟ زعفرونم میخاد؟

تو رو خدا منو لایک نکنید
دستورشم بگو      

ببین پیاز را خورد کن با سیر تفت بده ماهیچه را بذار تفت بده بعد ی قاشق رب بردار توش نمک‌و‌فلفل و‌زردچوبه بریز ب مقدار لازم و ی لیوان آب. بریز توی قابلمه بذار بمونه تا آب تموم شه اون ربه بمونه با اونم تفت بده دنبه هم بریز خیلی خوبه بعد زود پر را تا خطش پر آب کن یکمی کمتر بعد در زود پز را ببند بذار یک‌ساعت و‌نیم بمونه بعد ک‌باز کردی درش را زیر قابلمه را کم کم کن تا جا بیافته آبش کم بشه زعفرون هم آخر کار ک زیرش را کم کردی بزن 

دارچین هم خاستی زمان تفت دادن بزن 

یعنی دیگه هیچی نمیخاد؟ صفر صفرم ها! کامل بگو

من هیچی بهش اضافه نمیکنم


بعضیا رب میزنن که از نظر من گوشت رو خراب میکنن فقط و میشه مثل آبگوشت



من پیاز زیاد و خیلی نازک خرد میکنم یه کم تفت میدم بعدم گوشت رو نیریزم درش رو میزارم که یه کم با همون پیاز با شعله خیلی بپزه چون پیاز خودش آب میندازه.


وقتی دیگه آب پیاز خشک شد یه کم باز تفت میدم و ادویه میزنم زردچوبه/فلفل/نمک /پودر دارچین.سیرم میریزم و یه کم تفت میدم بوی ادویه که بلند شد آب میریزم باز یه چوب دارچینم میندازم و میزارم به حال خودش که کامل بپزه 

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
ببین پیاز را خورد کن با سیر تفت بده ماهیچه را بذار تفت بده بعد ی قاشق رب بردار توش نمک‌و‌فلفل و‌زردچ ...

مررررسی عزیزم     رفتم که درست کنم  

تو رو خدا منو لایک نکنید

اول از همه دوتا پیاز درشت و خلالی کن بعد بریز تو قابلمه سرخ کن روغن زیاد نریز اما خب کم هم نباشه بعد که یکم نرم شدن پیازا دوتا حبه سیر هم بنداز یه تفت بده و ماهیچه رو اضافه کن یکم فلفل سیاه بزو و یکم تفت بده یک دقیقه کافیه،بعد به اندازه یک تا دو استکان آب جوشیده بریز روش بذار جوش که اومد زیرشو خییییلی کم کن و ۵،۶ساعت به دل خودش بپزه تا آبش تموم شه و پیازا کاراملی شن.(اگه خاصتی نیم ساعت آخر خییییلی کم دارچین هم اضافه کن).ماهیچه اینجوری خیلی عالی میشه درست مثل رستورانی ها میشه. اما من برنجشو ساده میزارم.سر سفره لیمو ترش هم داشته باش یا ابلیمو و روی ماهیچه بریز. نوش جان

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
من هیچی بهش اضافه نمیکنم بعضیا رب میزنن که از نظر من گوشت رو خراب میکنن فقط و میشه مثل آبگوشت ...

مرررسی خیلی عالی       آره فکر کنم رب نزنم بهتر بشه

تو رو خدا منو لایک نکنید
اول از همه دوتا پیاز درشت و خلالی کن بعد بریز تو قابلمه سرخ کن روغن زیاد نریز اما خب کم هم نباشه بعد ...

مرسی عزیزم   خیلی کامل و عالی توضیح دادی        

تو رو خدا منو لایک نکنید
مرسی عزیزم     خیلی کامل و عالی توضیح دادی        

نوش جونت فقط نمک و یادم رفت بگم اواخر پخت بزن.این روشی که گفتم خیلی خوبه با رب درست نکن مزه ابگوشت میگیره. 

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
دستورشو بگو عزیزم    

یه پیاز متوسط خوب ریز کردم و تفت دادم و ماهیچه رو هم‌باهاش تفت دادم . یه حبه سیر و یه پیاز و چوب دارچین ریختم و یه نوک‌قاشق زردچوبه به روغنش زدم و بیشتر زعفران و یه کم اب ریختم‌ و گذاشتم حسابی پخت . اخر سر هم‌ کره و زعفران اب شده زدم . خیلی خوشمزه شده بود 

باقالی پلو هم که دستورشو میدونی من با شوید تازه درست کردم با شوید خشک هم‌میشه

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز