2777
2789
عنوان

آزمایشات چی هستن

114 بازدید | 8 پست

کسی میدونه این آزمایشات مربوط به چی هستن 

بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تیروییده پرولاکتینه چنتام  هموگلوبین اینا برا خونه بقیش نمیدونم  میشه بگین مشکلتون چی بود ...

دوبار باردار شدم خودش دفع شده و الان باردار نمیشم 

بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏
تیروئید خون ادرار فک کنم آزمایش ویتامینم هس تست آنتی بادی کرونا هم هس

کرونا مطمعنی؟؟؟؟ 

هزینه هاش گرون میشه؟؟؟؟ 

کم خونی. تیروئید. قند خون. یه سری فاکتورهای التهابی و آنتی بادی ( که التهاب ها و عفونت های ویروسی رو ...

چرا همه اخراشو نمیتونن بخوننن نصفه میمونه مرسی عزیزم 

کرونا مطمعنی؟؟؟؟  هزینه هاش گرون میشه؟؟؟؟

نه عزیزم این تست آنتی بادیشه

نشون میده تا الان کرونا گرفتین یا نه

من مادرشوهرم همه ایناهارو رفته

شده250تقریبا با بیمه تامین اجتماعی

ممنونم خدا جون...