2777
2789
عنوان

چه کادویی خوبه براش؟🙁😻

243 بازدید | 17 پست

برای تولد یه آدم معروف

سلبریتی و اینا نیستش ولی خب معروفه

"دختره ولی موهاش کوتاهه و یکم شبیه پسراش

و تیپای پسرونه دوس داره و اینکه 16 17 سالشه"

.

بی شوخی و اینا بگین چه کادویی برای تولدش خوبه؟🙁😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الان معروف بودن یا نبودنش توی کادو تاثیر داره؟

منظورم اینه ک دوست و اینا نیست ک هر چی حس کردم بهش نزدیک ترم بگیرم

چون معروفه باید یه کادویی باشه ک سر سنگین باشه و زشت نباشه🙂🙄

قطعا کادویی ک برای یه دوست میگیری با کادویی که برای کسیه که نمیشناستت فرق می‌کنه!

گوشی

🌹عضو خاموش گروه سبز  🌹                                                وزن شروع :۶۰      وزن ایده ال : ۵۵     هدف اول:۵۸.       هدف دوم :۵۵              قد :۱۶۰.          شروع : ۹۹/۷/۲۶.      🌹 عضو اکیپ علمی تخیلی🌹             

با هودی موافقم

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.

کلاه خوشگل اسپرت

هودی لش

پیرهن(از این مدل پسرونه ها)

واقعا چیز خاص دیگه ای به ذهنم نمیرسه

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
هارلی، کار خودمه

کلاس رفتی عزیزم ؟؟؟

هارلی از برچسبه دیگ ؟؟؟

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀