2777
2789

بیایین یبار قشنک حرف بزنیم مشکلا همدیگ رو بگیمم راهکاربدیممم

من مشکل خودمم بیشتر درس و کاره که حل میشه

ولی مشکل اصلیم گناهاییه که تو کذشته مرتکب شدم خیلیی توبه کردم ولی وقتی بهش فکر میکنم حالم بد میشهه کل روزم خراب میشه

چیکاز کنم بنظرتونن

قسط و وام و این چیزا 

سرکار رفتن و بچه ای که علاقه به مهد نداره 

ترس شروع ج ن گ

و ....

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با پیج فیک به پسر خالم پیام دادم تا چند هفته با هم بودیم بهش گفتم دختر خالتم باور نکرد بعد دوستم. فرستادم برش گر دونه تهدید کرد گفت  فهمیده منم داره برام

و الان اینقدر غصه میخورم اون بی لول بهم اینجوری کرده 

ازدواج خوب نکردم

طلاق گرفتم

شاغل نیستم

بواسیر دارم 

مامانم درد جسمی داره

جراحی فک آرزومه کنم هر چه زودتر😭

تو رو خدا به اسم کاربریم دعا کن انشالله حتما همین روزا جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه نداشته باشم و پول جراحیمو خدا برام برسونه 😭 

قسط و وام و این چیزا سرکار رفتن و بچه ای که علاقه به مهد نداره ترس شروع ج ن گو ....

خیلی مهمه چیجوری باهاش رفتار کنی سر درسخوندن

هیچی جز تشویق خوب نیست

بهش بگو اگر مهدت تموم کردی برات جایزه  میخرم مثلا یچیز که همیشه دلش میخاس داشته باشه

کم کم علاقه مندش کن

خیلی مهمه چیجوری باهاش رفتار کنی سر درسخوندنهیچی جز تشویق خوب نیستبهش بگو اگر مهدت تموم کردی برات جا ...

والا کلی تشویق میکنم گلا دوساعت باید بره مهد اونم قسمت اتاق بازی ولی بدخلقی میکنه نزدیک ۴ سالشه

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
یک شوهر بسیااار عصبی و بداخلاقغربتبی آبرویی به خاطر اینکه هر روز داد و بیداد میکنه بچه حیلی ضعیف و د ...

الان فقط میتونی زیاد باهاش کلکل نکنی که حداقل یه فضا اروم داشت باشی برا بچت

شاید سخت باشه ولی از طلاق سخت تر نیستت

الان فقط میتونی زیاد باهاش کلکل نکنی که حداقل یه فضا اروم داشت باشی برا بچتشاید سخت باشه ولی از طلاق ...

ببین من هیچی نمیگم مثلا حواسم نبوده یه چیز خیلی جزئی دور ریخته شده مثلا فحشم میده روزی ده بار منو تحقیییر میکنه بعد باز میگه عزیزم که بگه مثلا مهربونه و ازم استفاده ببره. کلا روانیه خسیسه . من سکوت مطلقم باشم فحش رو می‌شنوم دستمم بسیااار بینمک و از نظرش هیچ به درد نمیخورم .

خوو اینم بچسسس اگ میدونی الان راحتش بزار ۵.۶سالگی ببرش مهدیسال قبل مدرسش

خب از مهر میرم سر کار مجبورم پارسال که نموند بیچاره شدم اینقد اینور اونور بردمش با خودم